Les pluges de hui donen pas a un sol faller amb el dubte del dia de Sant Josep

0
180
La Serra de Corbera este migdia
El sol sustiturià demà els paraigües i la pluja

Segons les previsions meteorològiques de Jovi Esteve, este divendres l’anticicló britànic es mourà cap al sud-oest. Des d’ací, seguirà impulsant vents humits entre llevant-gregal (E-NE) amb algunes ratxes moderades. En altura s’anirà retirant este aire fred i la situació tendirà a una notable millora. Aixina i tot, el cel presentarà un aspecte carregat de núvols a primeres hores del matí però, el dia anirà guanyant lluminositat i els clars seran més abundants a partir del migdia i sobretot per la vesprada. Les temperatures pujaran amb més decisió.

Pel que fa als PRÒXIMS DIES, DISSABTE, el vent entrarà més sec (primer de mestral i després de ponent, NO-O) i açò, juntament amb una atmosfera més estable, afavorirà un panorama molt assolellat i amb temperatures màximes que seguiran pujant. El cap de setmana l’oratge serà radiant i molt diferent a estos dies. Els actes fallers es podran realitzar sense cap problema per pluja ni vent. Ideal.

DIUMENGE, el panorama seguirà absolutament estable, radiant i amb temperatures que, com el vent estarà encalmat, no pujaran més per les brises. A partir del migdia frenaran el mercuri, impedint que continue ascendint. S’avança el temps primaveral (recordeu que la primavera entrarà de manera ‘oficial’ el pròxim dia 20 exactament quan el rellotge marque les 17’57h).

DILLUNS, més del mateix. Luxe d’oratge per a estes Falles (seguisc dient que l’únic problema el veig per al 19). El sol serà l’autèntic protagonista este dilluns pròxim, les temperatures encara pujaran més (ambient calorós) i amb brises a partir del migdia.

Si fem un AVANÇ PER A DIMARTS I DIMECRES (Sant Josep), el dimarts tindrem un altre dia estable, assolellat i amb temperatures no tan altes… i el dia gran de Falles, dimecres pròxim, els models continuen apuntant la possibilitat de canvis. L’atmosfera sembla que voldrà inestabilitzar-se, les temperatures cauran i existeix la possibilitat d’algun ruixat dèbil. En tot cas, seria més bé anecdòtic i no massa significatiu, situació que encara no està molt clara i caldrà esperar una miqueta més.

        Dissabte

      DIUMENGE

         Dilluns

1 Sol 1 Sol 1 Sol

        18º – 9º

       17º – 10º

       18º – 11º

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here