L’Associació d’Antics Alumnes Maristes d’Algemesí celebra la 69 assemblea

0
486

El Col·legi Maristes d’Algemesí va celebrar, recentment, la 69 Assemblea de l’Associació d’Antics Alumnes, presidida per l’Alcalde d’Algemesí, Vicent R. Garcia, Germà Director del Col·legi, Pedro Sánchez; Juan Niclos, President de l’Associació Antics Alumnes; Germà Pencho Martínez, Assessor de la Mediterrània; David Mascarell, President de l’Apa; Germà Assessor Pedro Menárguez; Germans Majors del Santíssim Ecce-Homo, Ricardo Carratalá i Vicent Ferrís; Joaquín Barberà, Secretari; Ramón Girbés, Tresorer, i com a moderador, Raúl Niclós.

 A les 7 del matí, començaren els actes, amb un pasa-carrer al voltant del Col·legi, per part de la Banda de Cornetes i Tambors del Ecce-Homo, i a les 10,00 h., missa en la capella del Col·legi, oficiada per Salvador, estudiant de Teologia, de Burundi.

Capella plena d’antics slumnes, acompanyats alguns d’ells de les seues dones, amb la presència de l’Alcalde, Germà Director, President de l’Associació, i altres Germans Maristes. El Cor dels Maristes van acompanyar amb les seues veus, acompanyades per l’orgue, i al final de la Eucaristia, cantaren junt als exalumnes, el seu himne.

Acabada la cerimònia religiosa, el Germà Millán, que durant 9 anys va ser Director del Col·legi, va fer entrega de una Relíquia de Sor Josefa Masiá de la Purificació, al President de l’Associació d’Antics Alumnes, Juan Niclós.

 Posteriorment es va celebrar en el pavelló la 69 Assemblea, on es va servir una excel.lent xocolatada, feta per Juan Beltran Garcia i Enrique Llopis Botella, amb  ensaïmades,

 Juan Niclós, després de donar la benvinguda i agraïr als asistentents i felicitar al Col-legi per la  magnífica organització, així com de la satisfacció dels alumnes i pares, i de totes les persones que havien preparat tots els actes.

A continuació van felicitar i donar la  Enhorabona, als Germans Majors, Vicent Ferrís i Ricardo Carratalá, que representaran a l’Associació, en la Setmana Santa d’Algemesí; als portadors i Cambrers de l’Ecce-Homo.

 Felicitacions, a:

.- D. Francisco Llacer Salvador i D. José Rubio Albentosa, per el 50 aniversari del seu

– nomenament com a Germans Majors de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo.

.- D. Leandro Girbés Segura, pels 50 anys, en la Banda de Cornetes i Tambors,
.- Als Homenatjats:

D. Salvador Adam Camarasa, D. José Adam Chambó, D. Joaquin Climent Girbés, D. José Llopis Chirivella, D. Andrés Pérez Alarcón.
Als membre de la Junta Directiva, D. Vicente Llorca Ferris, i D. Joaquin Frasquet Tortajada, agraïment per la seua tasca en l’Associació i en la Confraria.

Els Germans absents: Miguel Tejas, Juan Carlos Fuertes, Manuel Jorques, Seberiano Bayona, Ildefonso Martínez, Luis Escuchuri, han excusat la seua Asistencia, i a mes el Germà Juan Borràs, felicita especialment a son tio “Pepe”, D. José Adam Chambó, que es germà de sa mare.

Continuà dient Juan Niclós, “La nostra Associació, es un punt de trobada per a tots aquells, que hagen estudiat al nostre col·legí, desitgen col·laborar en la construcció d’un espai Marista, en el qual tots ens sentim integrats, on hi haja un lloc per a cadascú de nosaltres, en el qual poder desenvolupar-nos com a persones i com a cristians.”

La recau-dació del Ball Solidari, s’ha destinat als “Maristes Blaus”, anomenats així , pel color de la seua camisa, i que es troben ajudant a la gent en plena guerra de Síria, a la ciutat de Alepo.

 

La Junta Directiva la componen 40 persones, y s’incorporen nous membres, nova savia, que aportaran noves idees. Estos son,

Amparo García, Ricardo Carratalá, Vicent Ferrís, Salvador Balaguer i Raúl Niclós.

 

Es van atorgar els següents premis,

 

.- Concurs de portades de la revista de Setmana Santa del 2014

1er premi, dotat amb 300 €, per a Vicent Granell Pérez. Entregà el premi, Germà Pencho Martínez, Assessor d’Ademar Mediterrània

2on  premi, dotat amb 100 €, a a Gema Garcia Garcia. Entregà el premi, Juan Niclós, President d’Ademar Algemesí.

 

.- Concurs de pesca d’Ademar Algemesí

Guanyador: Víctor Sanchis. Fa entrega, Vicent R. Garcia, Alcalde d’Algemesí

.- Torneig de futbet

Primer classificat: “Modes Carmen”. Fà entrega, Germà  Pedro Sánchez, Director  Col·legi

Segon Classificat: “Pardines”. Fa entrega, David Mascarell, President d’Apamar

Diplomes Commemoratius

Se’ls va fer entrega en el 50 anversari, del seu nomenament, com a Germans Major de la Confraria del Santíssim Ecce Homo,

A D. José Rubio Albentosa, acompanyada de la seua filla, per part de Ricardo Rubio, membre de la Junta Directiva.

A D. Leandro Girbés Segura, acompanyat per la seva senyora, per complir enguany 50 anys, com a membre actiu, en la Banda de Cornetes i Tambors, per part de Ximo Lozano.

Homenatge

Uns dels moments mes emotius , va ser l’Homenatge, als membres de l’Associació, per la seva fidelitat. Cadascú amb una historia i amb una realitat ben distinta, però tots amb un nexe comú, haver estat educats en el col·legi, i mantes la fidelitat a Sant Marcelí i els Germans Maristes d’Algemesí.

“En agraïment a la seua lleialtat, l’Associació té l’honor d’entregar un Diploma”,  a:

D. Salvador Adam Camarasa i Senyora

D. Joaquin Climent Girbés i Senyora

D. Andrés Pérez Alarcón i Senyora

D. Vicente LLorca Ferrís i Senyora

D. Bernardo Ramírez Esteve i Senyora

D. José Adam Chambò i Senyora.

El Germà Millán, va entregar el Diploma a D. Joaquin Frasquet Tortajada i Senyora

Per motius personals, no estigueren presents,

D. José Llopis Xirivella, i D. Francisco Llacer Salvador.

Es va comunicar que el 28 de febrer, tindrà lloc el primer sopar de generacions.

Per part del  Tresorer, Ramón Girbes, va donar conter del pressupost de l’any 2013, i les previsions del 2014.

Eduardo Sala/Riberaexpress   

Fotos: Col-legi Maristes Algemesi

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here