«Els nostres drets no es beuen» li diuen a la Coca Cola en Alzira

0
92
Manifestants de la UGT hui a Alzira

Un grup de sindicalistes de la UGT s’ha concentrat hui a Alzira per mostrar el seu rebuig a l’ERO projectat per Coca Cola que afectarà a 1.253 treballadors d’esta empresa en tota Espanya i que en el cas de la Comunitat Valenciana acomiadarà a més de 500 empleats entre els centres d’Alacant i Quart de Poblet.

Les concentracions s’han celebrat en nombroses ciutats espanyoles donat que l’empresa no vol retirar l’ERO que li demanen els sindicats davant els 950 milions d’euros de benefici de la multinacional nordamericana a Espanya.

«Els nostres drets no es beuen» i «boicot a Coca Cola» han sigut algunes de les consignes dels manifestants hui a Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here