El claustre de l’institut Eduardo Primo de Carlet recolza el professor Xavier Hervás davant les crítiques del PP

0
116
IES Eduardo Primo

Els professors i professores de l’IES Eduardo Primo Marqués de Carlet, davant de les recents acusacions fetes en diversos mitjans contra un
professor del nostre centre i contra la professionalitat amb què exercim el nostre treball docent, volem manifestar que l’IES Eduardo Primo Marqués, d’acord amb el seu Projecte Educatiu, és un centre plural, on es respecten les distintes confessions religioses i les diverses opcions polítiques que siguen respectuoses amb els valors democràtics de la nostra societat.

Així mateix, busquem la formació integral dels nostres alumnes perquè en un futur siguen ciutadans responsables, compromesos i solidaris; ciutadans que tinguen esperit crític. Els 43 anys d’història del centre, així com els milers d’alumnes que han passat per les seues aules, avalen a bastament estes afirmacions.

Campanya desprestigi
Volem donar tot el nostre suport i expressar tota la nostra solidaritat amb el nostre company Xavier Hervàs, davant dels reiterats atacs que està rebent per part del Partit Popular de Carlet, que ha iniciat una campanya de desprestigi contra ell com a professor del nostre centre, basada en falses acusacions que només pretenen embrutar la seua imatge i la seua trajectòria professional, després de 30 anys dedicats a l’ensenyament, i per extensió la del nostre centre i la del conjunt del professorat.
Rebutgem amb fermesa este tipus d’atacs i la seua publicació per part d’alguns mitjans de comunicació sense contrastar la informació, i esperem que estes falses acusacions siguen desmentides el més aviat possible pels seus autors i pels mitjans que les han difós per tal que puga ser restituïda la imatge del professor Xavier Hervàs i la del conjunt del nostre centre.

Claustre de professors i professores de l’IES Eduardo Primo Marqués

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here