Els secretaris judicials d’Alzira reclamen a Castellano el Servei Comú d’Execució Civil

0
236
Funcionaris judicials en la reunió amb Castellano

El Pacte de la Justícia acordat entre el PP i el PSOE fa ja varios anys encara no s’ha acabat d’executar segons els secretaris judicials d’Alzira que hui li han reclamat al conseller de Govoernació Serafin Castellano que fique en marxa l’Oficina destinada al Servei Comú d’Execució, segons ha manifestat a Riberaexpress el secretari del jutnat nº 7, Antonio Benavent.

Un servei que pretén «optimitzar recursos humans» assegura Benavent davant la saturació d’expedients i treball que patixen els jutjats d’Alzira. Estaria format per especialistes que actuarien «en temàtiques com les subhastes i els embargaments».

Cas

Antonio Benavent secretari del jutjat nº 7 d’Alzira

tellano s’ha compromés a mantindre reunions amb els degans, fiscals i secretaris judicials «per anar creant estos serveis comuns», explica Benavent.

La gran reforma judicial que «encara està pendent», contempla, a més, el repartiment de treball entre els jutges, que només s’encarregarien de les vistes i de dictar sentències, mentre els secretaris judicials, que ara «només actuem com notaris», estarien al capdavant de l’Ooficina que reuniria el Servei Comú d’Execució Civil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here