La alcaldesa inicia un acercamiento a los agentes y barrios de Carcaixent

26
200

El objetivo de estos desayunos de trabajo, como ha explicado la Alcaldesa, Lola Botella, es propiciar un acercamiento y una mejor comunicación con todos los ciudadanos “creo que es una forma perfecta de trabajo, ya que escuchar de primera mano todo aquello que necesitan los ciudadanos de Carcaixent es muy positivo, mi objetivo es mejorar, en la medida de lo posible, la calidad de vida de todas las personas que viven en Carcaixent.”

La Alcaldesa de Carcaixent, Lola Botella, ha explicado que estos encuentros forman parte de uno programa de trabajo en el que quiere trabajar de forma directa con los ciudadanos “vamos a establecer una serie de reuniones con los diferentes agentes sociales: comerciantes, juntas de vecinos, cofradías, fallas, ong’s, asociaciones de padres… en definitiva todos aquellos que representan a nuestros vecinos”.

En esta reunión también han participado, junta a Lola Botella, la Teniente Alcalde, Mª Carmen Martínez, y los concejales Antonio Ahullana y Fernando Cortell.

26 Comentarios

 1. Sra. Botella, sin tan cercana desea estar de sus ciudadanos, creo que en concreto con los de la zona de mariano benlliure ha tenido 15 años para acercase a ellos y evitarles tantas noches de insomnio con los problemas que les ha generado el pub lluna, NO CREE??
  Ahora bien, no se preocupe usted, que ahora ya no va a depender de usted solucionar la problemática, ahora ya van a ser otras instancias las que tomen cartas en el asunto y solventen lo que usted NO HA QUERIDO solucionar…y en ese caso, no va a ser a usted a quien le tengamos quedar las gracias por finalmente poder dormir tranquilos…. «SEÑORA»…..

 2. Srs de Riberaexpress: Per què no han publicat el meu comentari sobre la foto que hi havia abans de l’alcaldessa en la Quirón de Carcaixent?. si ha segut un error d’edició de la noticia es bo saber dir «m’he equivocat i rectifique». Vaja!

 3. A veure Naveli. No ens hem equivocat en ficar la foto de l’alcaldessa. Utilitzem fotos d’arxiu i procurem que no siguen sempre les mateixes, encara que ni una ni l’altra pertanyen a la reunió de que parla l’escrit.
  L’hem canviat per tractar de donar-te satisfacció i per si algú de l’Acadèmia Quirón podia trindre alguna objecció.
  Imagine que ja estas satisfet de veure el teu comentari, però des del nostre punt de vista no té més importància que aparega una foto ó altra perquè en les dos apareix l’alcaldessa. Espere que quedes satisfet.
  Gràcies per seguir-nos

 4. ¿A eixes persones que han asistit o asistiran de barris i agents social, també els pagaran les dietes d´assistencia? ¿o ells son voluntaris, i vostés profesionals?

  • Pau, com no pot ser d’altra manera, es pagarà allò que marque la llei.
   No obstant les dades son públiques, els alcaldes pedànis si que perceben una xicoteta quantitat per exercir les seues funcions; la resta crec que no.
   Com vosté sap, no es tracta de voluntaris o profesionals sinò de temps de dedicació i de nivell de responsabilitat en les seues funcions.
   Qualsevol regidor o alcalde pot dir que farà la seua faena voluntariament i renunciar al seu sou. Per ací, en poblacions de 20.000 habitants, jo no en conec cap de cap partit. I vosté?.

   • pues si poden renunciar, ¿per qué no feró? Serien els primers, i que bon exemple donarien. Tots tenen el seu trebal per a mantindres, ¿no?

 5. Sr Opinador jo si li puc dir de regidors d’Esquerra Unida del País Valencià, que el que es cobra del seu respectiu ajuntament «tret que tinguin dedicació exclusiva» s’ingressa a Esquerra Unida ia ells se’ls complimenta la nòmina si és que la seva empresa els ha descomptat diners per atendre les seves obligacions. Demas forma part d’ingressos al col · lectiu de cada poble .. Per tant ells només cobren el que tenen estipulat en el seu nomina. És més quan Maria Martorell va ser regidora per Carcaixent com estava parada mai va percebre res d’aquest ajuntament, tot el de les comissions i plens anava directament al col · lectiu d’Esquerra Unida-Carcaixent.

  • I no només això. La regidora aturada hauria de pagar religiosament les quotes de militància, segons estatuts. Almenys aquesta pràctica fou duta a terme implacablement contra determinats militants amb anterioritat. És per això que amb coherència hauria de seguir-se posteriorment fent servir només el primer component de la màxima: «De cadascun segons les seues capacitats a cadascun segons les seues necessitats».

  • Amb tots els meus respetes a Esquerra Unida pero se pot saber quina diferencia nhi ha per al poble entre cobrar els regidors o que els regidors ho donen al seu partit? Al final costa dines igual al poble aixina que estalvi cap ni uno. I conste que a mi no em sembla mal que els regidors cobren, perque aci ningú treballa debaes, ningu, jo no ho faria , i si fan la faena que la cobren. A un preu raonable, sense tirar en pólvora de rei pero es just que qui treballe i li dedique el seu temps i capacitats cobre.

   Un atre tema es si n’hi ha regidors trepes o incapaços o directament inutils , pero aixo se suposa que es culpa nostra, dels votants en general per consentir-ho…..

   • Ahora entiendo por qué no hay lista electoral de Izquierda Unida.
    Si no tienen que cobrar, pues nadie se apunta.
    Si no hay provecho, para qué se quieren meter en política ???

 6. Sr, opinador, puesto que observo que es usted muy dado a salir al paso de todos aquellos comentarios desfavorables a su «señora» alcaldesa, podría realizar alguna aclaración al respecto de nuestro problema?? Seguro que usted sabe bastante más que nosotros de que es lo que lleva a esta «señora» a hacer oídos sordos a nuestra problemática…. Gracias!!!

  • Aunque por las informaciones que tengo la Alcaldesa se ha reunido varias veces con vecinos para tratar de ese aunto (no digo que lo haya hecho con usted), preguntaré por ese asunto y me comprometo a informarle tan pronto tenga esa información, sin ningún problema.

   • Disculpe opinador… pero la alcaldesa se ha reunido con un grupo de vecinos afines a ella y a su partido para hacer creer que no existe ningun problema en la zona. Porque no se ha reunido con el vecino que ha llevado todo este asunto ante la fiscalia para que sea investigado???
    Sinceramente… creo que ustedes han sobrepasado ya la linea roja y esto va estallar de un momento a otro… y desde luego… no se a quien, pero seguro que a alguien le va a salpicar… han sido muchos años de sufrimiento… basta ya por favor…!!!

 7. acercamiento en los barriossssssssssssss????????????. En cuant hi ha un obra en la muntanyeta en l´alcanterillat que ixen rates com a conills, està denunciat perque damunt que hi ha un forat enorme esta casi en mig d´un cruce sense il.luminar. I aixo que ella passa per el costat tots els dies, que per cert, per a passar per alli en un cotxe hi ha que esquivar les valles. Ni crec en l´asosiasó de la muntanyeta ni crec en l´ajuntament. Segur que si eixa obra estaguera per el centre del poble ya estaria arreglàa, i no igual en un forat que fa lo menos 1 metro de fondo

 8. Sra Juanita. Amb tots els meus respectes li dire que els d’Esquerra Unida no som tontos, treballem pel poble però no per interessos particulars. Si tots aproven uns preus per assistir a les reunions o plens, els nostres regidors no cobren més del que tenen en nòmina, però la resta va per al partit l’utilitzem per donar informació als ciutadans i que amb les nostres quotes no arribaríem a tant .
  I el que diu el Vei és cert cadascú paga la seva quota es este en atur que és mínima o este treballant que és superior.
  Espero haver aclarit el tema

  • Estos de EU siguen con las mismas ideas del típico comunismo marxista.
   Siguen pensando en une remuneración del esfuerzo de subsistencia y la plusvalía para el aparato del gobierno , porque en su cocorota no debe existir el benefício.
   Por cierto , ¿ que es eso del Pais Valencia ? ¿ Donde esta ? ¿ alguna vez ha existido ?

   No hace falta que sea el partido el que dedique a redistribuir el benefício social de ese dinero público cobrado por sus concejales , aunque si se destinara a ayudar a los pobres lo consideraría una opción muy loable.
   La gente está hasta los cojones que el dinero público sea utilizado para la financiación de partidos políticos , sindicatos y fundaciones y organizaciones afines. Ya es hora que aprendan a financiarse ellos solitos , básicamente con las aportaciones de sus afiliados y afines.
   Ya esta bien de mantener mamamandurrios con la escusa del bien social.

  • És evident que no s’ha aclarit del tot el tema. La qüestió no és que EU fera o no el que volguera amb els diners dels seus regidors amb què legítimament es finançava. Quan jo militava ja es destinaven a activitats que des del nostre criteri interessaven al poble.
   La qüestió tampoc és si els diners amb què es retribuïa als regidors per l’ajuntament (el poble) podien haver estat més reduïts o no, encara que la forma d’acordar-se les quanties és més o menys arbitrària i mai sense passar per referéndum.
   La qüestió és, finalment, si era digne que per a EU, en el seu moment, la regidora aturada i, per extensió, qualsevol persona en aquesta situació haguera de dedicar hores a l’ajuntament que se les llevara de dedicar-les, per exemple a buscar treball, sense estar-li compensades de cap manera (en canvi, els ocupats no acudien al centre de treball entretant) i damunt s’havia de pagar una quota única, fixa i íntegra.
   El que la cosa haja canviat per a millor és positiu per als aturats («rescatem persones»), per a la política (accés de gent preparada) i per al poble (augment del consum). Sens dubte, seria catastrofic que l’activitat política a l’ajuntament generara beneficis (legalment) als regidors.

   • un veí , todos mis respetos hacia usted , su comentario no tiene nada que ver con los anteriores EU Carcaixent.
    Desde mi punto de vista un concejal es alguien que trabaja para realizar un servicio , un servicio al ciudadano ( así es la teoría , aunque la realidad es muy distinta 2=3=6 ).
    Como ciudadano estoy dispuesto a pagar a alguien por ese servicio que me presta , que presta a toda la comunidad ( no sólo a unos cuantos ) , pero no por pertenecer a una clase política dentro de un partido ( que es en lo que parece que se ha convertido ).
    Al concejal se le retribuye por su trabajo ( el beneficio sólo es posible en el ámbito empresarial , donde entran en juego otros medios de producción distintos al del trabajo ) y no creo que esa remuneración deba entrar a ser administrada por el partido político , porque en ese caso entramos en un típico sistema comunista marxista , donde el trabajador es remunerado con el mínimo de subsistencia y el resto pasa a ser administrado por el gobierno formado con el partido único.
    Lo que quiero que usted entienda , es que si con esa remuneración del concejal se quiere destinar a beneficio de la comunidad , perfecto , pero el merito no va a ser del partido sino del concejal.

    Un saludo

    • El concejal para ser elegido se debe siempre a la organización que tiene detrás y ha de cumplir con el ideario de la misma, para bien o para mal. En este sentido cabe decir que en EU podían ser administradas por el partido las retribuciones, etc., de sus militantes sin ser «requisadas», es decir, sin existir coacción del partido; y, su entrega o donación respondía a la voluntad asumida libremente por los mismos en el documento de compromiso. Por tanto, no se podía entender como un acto de coacción llevar a efectos la retirada de la candidatura a aquellos candidatos que no firmasen el documento. Entendido de este modo, efectivamente, el mérito siempre era, en particular, de aquellos candidatos de EU que salían elegidos concejales.
     Por lo demás, le agradezco su aportación a la cuestión tratada y le devuelvo el saludo cordialmente.

 9. Sr, Kako :
  el que signa com Un vei, ho ha explicat correctament, els regidors d’EU signen abans un document perquè per ser regidor un no perda diners de la seva nòmina, però el càrrec no té perquè tenir beneficis extraordinaris. En EU s’exerceixen els càrrecs per voluntat de servir al poble no per beneficiar-se dels diners públics. Els diners que sobra de donar compliment a les seves nòmines, va també a parar a fulls informatius per als ciutadans d’aquest Ajuntament, no es traspassa a cap instància superior del partit. Si vol vostè vol cridar ha això Comunisme a mi particularment no m’ofèn, però precisament la gran majoria de militants només s’identifica per ser d’esquerres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here