L’Ajuntament i la Delegació de Govern deneguen a Xúquer Viu la recollida d’al.legacions a Alzira

0
127
Recollides de firmes a l’Alcúdia

De nou s’ha denegat a Xúquer Viu la recollida d’al·legacions per aquest dissabte 25 de gener a Alzira, aquesta vegada de la mà de Delegació de Govern. Si primer va ser l’Ajuntament d’Alzira el que va denegar a Xúquer Viu la possibilitat d’instal·lar una taula per informar i recollir al·legacions a la Plaça Major d’Alzira, en aquesta ocasió ha sigut la Delegació de Govern la que li ha denegat aquesta possibilitat a Xúquer Viu, amb l’excusa de que la sol·licitud estava presentada amb 9 dies d’antelació i no amb 10 com preveu la llei reguladora.

Actitud rigorosa

Quan es va comunicar aquest fet al representant de Xúquer Viu, aquest va expressar la seua sorpresa, per l’actitud rigorosa de la Delegació de Govern, ja que en altres ocasions s’havia sigut flexible i la pròpia llei també preveu que per motius justificats es puga convocar, tan sols, amb un dia d’antelació, el que és habitual en moltes convocatòries.

 Davant les protestes de Xúquer Viu, entre altres coses, perquè l’activitat no suposava la interrupció del trànsit, des de Delegació de Govern es va indicar que s’havia produït un canvi de criteri al respecte.

Concentració a Alzira

 Cal recordar que Xúquer Viu no va poder recollir al·legacions tampoc el passat 18 de gener, donat que l’Ajuntament d’Alzira no ho va autoritzar amb excuses semblants a les que ara utilitza la Delegació de Govern. Aquesta població va ser la única que va impedir aquesta activitat a Xúquer Viu de la mitja dotzena de poblacions de la Ribera on es van recollir al·legacions el passat dissabte.

 Xúquer Viu ha decidit traslladar la concentració prevista a València per al dissabte 1 de febrer a Alzira, on tindria lloc una recollida massiva d’al·legacions a la Plaça Major de 11:00 a 14:00 hores i una concentració a les 12:30 del matí.

Per altra part Xúquer Viu està treballant en l’elaboració de les al·legacions tècniques que es posaran a disposició de les distintes organitzacions a partir de la pròxima setmana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here