La família Ferrís-Esteve torna a guanyar el Concurs de Betlems dels Antics Alumnes Maristes d’Algemesí

0
171
Rosa Esteve recollint el premi

La família Ferrís-Esteve ha revalidat el primer premi del Concurs de Betlems, en la secció especial, organitzat per l’Associació Antics Alumnes Maristes d’Algemesí. És la sexta vegada que Rosa Esteve i Josep Ferrís guanyen el concurs en els últims set anys.

En la primera categoria resultà guanyador el naiximent de la família Valero-Miguel, en la segona el fet per Ferragud-Ferrís, mentre la família Ferragud-Ferrús s’adjudicá el primer premi en la tercera categoria.
Els guardons s’entregaren la pasada setmana en les instal.lacions del col.legi Maristes d’Algemesí.

Rosa Esteve i el seu fill Josep Ferrís

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here