Els torrons i La Nucia s’indigesten a la UD Alzira (0-1)

0
126
Joan ha sigut atés durant més de 5 minuts
L’àrbitre va tindre una polèmica actuació

Els jugadors de la UD Alzira sembla no haver fet una bona digestió dels torrons i les festes nadalenques i en el primer partit de l’any han caigut davant La Nucia (0-1) en un partit prou dolent al que s’ha sumat el polèmic arbitratge de Sánchez Grisalvo, a qui el Reis Mags a bon segur que li portaran carbó esta nit. Tampoc ha tingut el seu dia el tècnic de Sollana,Dani Ponz, a qui la graderia li ha protestat algun dels canvis.

El defensa alacantí Fran anotava l’únic gol de l’encontre en el minut 30 de joc al rematar una falta botada contra la porteria local.

Malgrat no tindre el seu dia els blaugranes disposaren d’algunes ocasions prou clares; Belda en el primer minut de l’encontre, creuà en excés la arematada i sobre tot en el 41, quan ja es cantava el gol un defensor visitant va traure la pilota des de la mateixa línia de meta.

En la segona part, Clausi, el millor dels locals, pogué empatar en el 14 i a les acaballes de l’encontre el línia assenyalava un polèmic fora de joc en el moment que Bleda anotava culminant una excel.lent jugada dels blaugranes.

El partit va estar detingut durant més de 5 minuts en el minut 75 de l’encongtre al patir el porter Joan Castanyer una topetada contra un davanter visitant. Tot i aixó l’àrbitre sols va allargar 6 minuts el partit davant la protesta generalitzada dels pocs assistents al Suñer Picó.

L’Alzira va desplegar el seu millor joc durant els primers 15 minuts de la segona part, però els canvis no feren efecte i sobre tot abusaren en la última mitja hora de bombejar balons a l’àrea alacantina, on l’envergadura de la defensa s’imposà sempre als davanters riberencs.

Alineacions.-

UD Alzira:  Joan, Victoria,Prtas, Edgar, Ballester, Gabri (Palomares m.90), Bleda, Lluís (Lucas m.53), David López (Fabassou m.67), Gisbert i Clausi.

CF La Nucia: Tonet, Juan, Adrian, Fran, Tato, Goku, César (Amat m.90), Agulló,( Carlos m.57), More, Joel i Jon (Juan Carlos m.65).

Gols: 0-1 m. 30 Fran

Àrbitre:  Alejandro Sánchez Grisalvo, que va estar molt protestat pel públic.

Escasa presència a l’Estadi Lluís Suñer Picó, uns 250 espectadors en partit matinal.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here