Gran èxit del compositor de Carcaixent Frank Cogollos en l’estrena del pasdoble «Jaime»

0
164
El concert de l’estrena

La Banda Municipal de Santa Eulària de Ses Riu (Eivissa) amb 60 músics, sota la direcció de Jaume Manuel Rivas, va estrenar el dissabte passat, dins del Concert en honor a Santa Cecilia el pasdoble “Jaime” del carcaixentí Frank J. Cogollos, amb un gran èxit i una gran assistència de públic al Palau de Congressos d’Eivissa.
L’homenatja’t Jaime Manuel Marí

Frank J. Cogollos (esquerre)

, va interpretar amb mestria el solo de requint que Cogollos havia composat expressament per a ell i el nombrós públic assistent va recompensar la interpretació de la banda i la qualitat de l’obra amb forts aplaudiments.
Finalitzat el concert, el compositor com a component del grup de Folk “Projecte Mut” va estar a Santa Gertrudis amb la presentació del tercer disc de la banda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here