Jesús López i Mª José Peris anomenats clavaris majors de la Setmana Santa d’Alzira

2
219

Jesús López i Mª José

Jesús López i Mª José Peris esta nit

Peris han agafat esta nit el testic deixat per Armando Serra i Amparo Pla com a clavaris majors de la Setmana Santa d’Alzira en un acte en el que ha debutat com a consiliari el pàrroc de la Sagrada Família, Juan Antonio Cabanes, en presència del president, Vicent Fábregues i del regidor de Festes, Rafael Fita.

El nou clavari, Jesús Lopez ha dit que assumeix el càrrec «amb orgull, responsabilitat i amb gran satisfacció» davant «la oportunitat de participar de la Setmana Santa d’Alzira des d’un prims diferent». Mentre la clavariesa, Mª José Peris es mostrava «molt satisfeta» i convençuda que viura «un any inoblidable».

Per la seua part Fita ha anunciat que el 2014 serà un any «molt especial» davant la celebració del 25 aniversari de la instauració dels clavaris majors en la setmana santa local i del 475 aniversari que complirà el pròxim any des que hi ha constància documental de la celebració d’esta festa. Fins i tot el resposnable municipal de festes s’ha mostrat conveçut que el proper any, Alzira sumará a les dos Festes d’Interés Turístic Nacional, la de Patrimoni Immaterial de la UNESCO a les Jornades d’Exaltació del bombo i el tambor.

Els dos nous clavaris de la Setmana Santa d’Alzira, que pertanyen a la confaria Verge de la Soledat,  han estat acompanyats per directius d’altres confraries i un bon grapat d’amics i familiars.

2 Comentarios

 1. Felicidades por vuestro nombramiento y decisión por trabajar por nuestra Semana Santa,sabed que contáis con la admiración y amistad sincera de todos los cofrades del Descendimiento de la Cruz,… hasta pronto y feliz año.

 2. Un abraç gran i de cor sancer
  enguany sou els nous clavaris
  posareu pau i germandat
  allá on se vos demane

  Formant matrimoni de gran talla
  demaneu empar a la Mare del Cel
  ofrenant el carrec a Ella
  perque als fills sempre compre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here