Més de 3.000 veïns es mobilitzaren a Algemesí contra la pobressa

0
353

Des de la plataforma Pobresa Zero d’Algemesí i l’associació Algemesí Solidari, volem mostrar el nostre agraïment a totes les persones i col·lectius que han participat en els actes organitzats amb motiu de la campanya d’aquest any. La seua pluralitat i la seua implicació fa posar en valor un projecte com aquest, i reafirma la voluntat de moltes persones de contribuir a la transformació del nostre injust món. Volem agrair-los-ho a tots ells:

Escoles d’Infantil, Primària, ESO i Instituts del poble; les associacions culturals L’Ullal Cultural, Confiteor, La Casa Cantonera i la Casa de Andalucía; a Càritas interparroquial; als grups musicals i de formació musical Trabukatu, Grup de dances Berca i Escola de tabal i dolçaina;  a les dues colles de la Muixeranga d’Algemesí i la Nova Muixeranga; als grups excursionistes CAMA i Esbarjo Algemesí; als Fotoaficcionats; als clubs esportius Panchos Bike, Club Squash, Hanbol Maristes, Tortuga Club, Piscina Coberta, Taichi, Aikido, Racing Algemesí; a les Ames de casa.

Gràcies a la implicació i mobilització de tots aquests col·lectius es va aconseguir aplegar un grup de gent molt important. En la concentració a la plaça Major del dia 25 d’octubre van participar més de 3.500 persones, i en els diferents actes organitzats durant la setmana i el dissabte 26 en “Mou-te per la pobresa” més de 1.500 persones. Els organitzadors valoren molt positivament tot el que s’ha fet. Esperem que el proper any continue creixent el nombre dels mobilitzats en bé dels més desafavorits.

 Animem a tot el poble d’Algemesí a donar xicotetes passes en el nostre dia a dia, per a anar fent el nostre món cada vegada més just, fratern i solidari.

 Gràcies a tots

PLATAFORMA POBRESA ZERO D’ALGEMESÍ

ALGEMESÍ SOLIDARI

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here