Espectacular entrada de moros i cristians que va omplir de públic el centre d’Alzira

7
635
Jaume I i Na Violant d’Hongria
La carrossa del Sultà

Veïns d’Alzira i de la comarca ompliren, anit, del centre de la ciutat pe presencia l’espectacular Entrada de Moros i Cristians que va finalitzar al reciente de la V Fira Comercial i Gastronòmica.

La carrossa del Sultà moro, Víctor Boscá, va ser la sensació de la monumental desfilada.

Pel bàndol cristià desfilaren; l’estandard i bandera cristiana, el ballet de la Perla Negra, la Colla les Raboses, la Filà Llauradors, la Filà Contrabandistes-Bandolers, la Banda la Xixarra, els cavalls i el ballet d’Amazones i Guerreres. A més de tambors de batalla, Jaume I i Na Violant d’Hongria, la Filà Conqueridora del Rei en Jaume, la Filà Creuats Riberencs, la Colla Les Barraques, Filà Corsàries de la Ribera, Filà Templaris i Banda La Xixarra.

I pel moro; l’estandard i bandera mora, el ballet moro, tambors, Comparsa Els i Les de la Vila .

Mentre que per la Sultania 2013 Al-Jazirins ho feren; ceteria, cavalls, lluitadors, Ballet Peus Nus, Carrosa del Sultà, Victor Boscá, Fila Mercaders, Filà Al-Jazirins i Banda de Polinyà.

Riberaexpress

7 Comentarios

 1. Las mejores las que salian de blanco y dorado creo que eran moras, yo soy de olleria y me gusto toda la fiesta enhorabuena

 2. fins que no lleven els tambors de setmana santa les festes de moros i cristians d alzira no podran ser respetades

 3. Espectacular intervención a cargo del Ballet de Anna Mira de la Associació de Danses Etniques «Peus Nus» de Carcaixent. Desfilaron con gusto y elegancia interpretando una sensacional coreografía de creación propia con sables. Acompañaron durante todo el trayecto al Sultan y a la comparsa Al-Jazirins. No me pierdo ningun espectáculo vuestro, soys una caja de sopresas. Enhorabuena!!!!!

  • Totalment d’acord «Admirador», eren les xiques de turquesa i taronja…. No les havia vist mai… Molta qualitat i professionalitat, lo millor de la desfilada amb diferència. Enhorabona al ballet d’Anna Mira!!!

 4. Espectacular intervención a cargo del ballet de Anna Mira de la Associació de Danses Etniques Peus Nus. Desfilaron con gusto y elegancia acompañando a la comparsa Al-Jazirins y al Sultan durante todo el trayecto. Excelente trabajo, no me pierdo ninguna actuación vuestras, soys una caja de sopresas!!! Enhorabuena!!!

 5. La atracción del desfile fueron las chicas del sable (ballet de Anna Mira), lo hicieron fenomenal. Se notaba que tenian nivel. Bravo chicas!!!!

 6. La verdad es que las niñas del sable remataron el desfile con mucho arte!

  No pararon de bailar ni cuando la música no sonaba!!

  Espectaculares! La sensación del evento.

  Chica, a mi, me gustaron mucho. De hoy en adelante las voy a seguir allá donde vayan.

  Un diez!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here