EU demana que l’Ajuntament d’Alzira no incremente el rebut de l’aigua potable

0
104

EUPV-ALZIRA demana que l’Ajuntament no augmente el rebut de l’aigua potable per al 2014, i que a més exigisca a la Generalitat la no aplicació dels cànons i costos previstos per l’entrada en funcionament de la potabilitzadora en la Garrofera. I això tenint en compte la situació que pateixen milers d’alzirenyes i alzirenys, i que quan es faça efectiu el conveni de l’aigua de la Ribera sofrirem un notable increment en la factura.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “les tarifes del servei municipal de l’aigua potable s’han anat incrementant segons l’IPC, però en realitat les rendes de les treballadores i treballadors i les persones aturades en la nostra ciutat han caigut de forma notable en els últims anys.”

“Des d’EU –continua el portaveu de la formació d’esquerres- posem de manifest que la crisi econòmica i les polítiques que han dut a terme les administracions públiques estan provocant que un nombre creixent de persones tinguen dificultats per a accedir a consums bàsics, entre ells l’aigua potable. I això bé ho demostren les partides de serveis socials dedicades a tractar de cobrir aquestes necessitats.”

Tal i com explica I. Martínez: “a més a més, en el plenari extraordinari del mes de setembre, únicament amb els vots favorables del PP, es va decidir subscriure un conveni que suposa un notable increment dels cànons i del preu de l’aigua quan es pose en funcionament la potabilitzadora de la Garrofera. Aspecte que ni la Sra. Alcaldessa, Elena Bastidas, ni la resta de l’equip de govern van voler aclarir, a preguntes del grup municipal d’EUPV.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here