Carcaixent acull el II Trofeu Bressol de la Taronja reservat a prebenjamins i querubins

0
135

L’Escola de Futbol de la UD. AT. Carcaixent celebrarà este cap de setmana la II edició del Trofeu Bressol de la Taronja en les categories de prebenjamins i querubins.

En esta edició de 2013 els equips participants en la categoria de Querubins són: Ciutat d’Alzira, C.D. Rafelguaraf, U.D. Alzira, Carlet EMF F.B. i U.D. Alginet;

Els equips participants en la categoria de Prebenjamí del 2007 any són: Alberic Promeses, Carlet, C.F. Cullera, Plus Xàtiva i C.D. Benifaió.

Finalment els equips participants en la categoria de Prebenjamí del 2006 any són: Castelló de la Ribera, Promeses Sueca, Plus Xàtiva, U.D. Tavernes i C.F. Cullera; que junt amb representants de L’Escola de l’U.D. AT. Carcaixent en cada una de les tres categories lluitaran per alçar-se vencedors d’este prestigiós torneig que se celebra en esta localitat de la Ribera Alta.

Pròxim dissabte dia 28 al matí tindrà lloc la competició de prebenjamins del 2006, disputant-se a les nou i mitja els primers partits entre l’U.D. AT. Carcaixent A que s’enfrontarà al Castelló de la Ribera, i el Plus Xàtiva amb l’U.D. Tavernes. Finalitzant la jornada matinal a les 12 del migdia amb la disputa de la final.

Eixe mateix dissabte a la vesprada tindrà lloc la competició per als prebenjamins del 2007, jugant a les cinc els primers partits: l’U.D. AT. Carcaixent B davant de l’Alberic Promesos, i el C.F. Cullera davant del Plus Xàtiva. La vesprada de competició acabarà a les set i mitja amb la final.

El diumenge dia 29 al matí es disputarà la competició dels més xicotets, els querubins, començant a les nou i mitja amb els partits U.D. AT. Carcaixent davant del Ciutat d’Alzira, i l’U.D. Alzira davant del Carlet EMF F.B.

A les dotze del migdia se celebrarà la final de querubins, concloent amb este partit la II edició del Trofeu Bressol de la Taronja prebenjamins i querubins.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here