Denuncien el deteriorament de l’estació de Benimodo

0
178

El Grup Municipal Bloc-Compromís ha presentat una moció davant la situació actual del baixador de l’estació de Benimodo, utilitzat per bona part de la ciutadania de Carlet, i que comença a ser alarmant.

La portaveu de Compromís a Carlet ha explicat que “pel creixement del nostre poble cap a la zona sud, més de la meitat de la població tindria molt més accessible utilitzar l’estació de Benimodo, si les seues condicions foren acceptables. Aquesta estació, que es troba en el terme de Carlet, en el seu moment gaudia d’un ferroviari, servei de venda de bitllets i informació al públic però hui es veu reduïda a un edifici amb les finestres tapiades, amb un sol fanal en funcionament, un mur caigut arraconat en la vorera, un bidó de ferro lligat amb un fil d’aram a un arbre que fa les funcions de paperera, una màquina cancelladora de bitllets totalment deteriorada, una part d’un mur caigut al costat de la rampa d’accés als discapacitats i una total absència de bancs on poder seure les persones”.

Ortega ha afegit que “l’accés dels vianants des de Carlet no s’ha tingut en absolut en consideració en el moment de les obres de supressió del pas a nivell, veient-se obligats a utilitzar el pont d’accés des de l’entrada al poble, accés pensat per als cotxes i no per a les persones. A més a més, el baixador també serveix per als alumnes del Conservatori que vénen d’altres pobles i per als alumnes dels cicles formatius de l’IES Eduardo Primo”.

Ha insistit en el fet que “la seguretat de les persones comença a ser preocupant, especialment a les nits, situació agreujada per la inexistència d’enllumenat públic en l’estació, camins i carreteres que l’envolten, i amb el nou pont que uneix la carretera de Carlet amb Benimodo que està totalment a fosques ja que té els llums apagats totes les nits” .

És per això que el grup parlamentari Compromís també va presentar unes preguntes parlamentàries per saber el que té previst fer la Conselleria d’Infraestructures davant aquesta situació, sense cap resposta a hores d’ara, per la qual cosa i hui mateix, ha presentat una proposta de resolució per al debat de política general.

Segons Ortega, “ara més

Estació de Benimodo

que mai, els ajuntaments hem de tindre un compromís amb el transport públic, tant pel que fa a la mobilitat com a la sostenibilitat i no en podem quedar al marge”.

Secretaria de Comunicació de Compromís Carlet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here