Emotiu trasllat a muscles de la Mare de Déu dels Desemparats a Massalavés

0
196
La patrona de Masslavés a muscles dels festers


Molta es la devoció que es  té a la Verge dels Desemparats en Massalaves, i prova d’aixó és la quantitat de gent que l’acompanyaven, quadrilla d’amics, que ha fet el dosser on s’ubicarà l’imatge, l’Alcalde, Gregorio Andreu, regidora de festes, Puri Noguera, i els regidors, Felix Gamella i Enrique Grau, i la Banda de Música de Massalavés.
Massalavés, entrà de plé, anit, en la seua Setmana Gran de les Festes Majors 2013, amb un acte molt emotiu, com es el trasllat a muscles, de la Mare de Deu dels Desemparats, desde l’esglèssia fins a la casa que l’acull en la carretera Reial de Madrid, nº 43.

Quadrilla que ha preparat el trasllat i el dosser

És ja tradicional, que esta quadrilla d’amics formada per:

Amparo Albeldo, Emi Albeldo, Jesús Merino, Rosa Mª Ferrer, Salvador Albeldo, Belin Martorell, Paco Ortiz, Suni Martorell, Adrian Iborra, Oreto Puig, Salvador Rodriguez, Mari Carmen Nicolau, Emilio Chovares, Rosa Mari Murillo, José Oriola, Pepita Más, Luis Iborra i Jose Manuel Garcia, s’encarreguen de preparar el lloc i l’anda de la Verge.

Al finalitzar el trasllat, convidaren a tots els que havien participat en el trasllat , a un refrigeri.

La Mare de Déu dels Desemparats, es podrá visitar per les vesprades fins al dimecres 28 d’agost.

Actes a la Verge, el dijous 29 d’agost

12,00 h.- Trasllat de la Verge a l’esglesia, acompanyada per la Banda de Música de Massalavés.

12,30 h. Missa Solemne a la Verge,

21,00 h., Processó

Eduardo Sala-corresponsal     

Fotos: David Pascual

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here