Ricardo Bayona medalla de plata en el Campioant d’Espanya de Veterans

0
105
Ricardo Bayona

Ricardo Bayona i Manolo Cortés van viatjar fins a Vitòria el passat cap de setmana per a competir en diverses modalitats

Els suecans Ricardo Bayona Escrihuela i Manolo Cortés Meseguer han participat este cap de setmana en el XLVIII Campionat d’Espanya de Veterans d’atletisme, celebrat a Vitòria els dies 12, 13 i 14 de juliol, i al qual han acudit més de 900 atletes procedents de totes les comunitats autònomes. El certamen ha constat de 20 proves femenines i masculines, dividides en cinc sessions: una el divendres, dos el dissabte i dos el diumenge.

Ambdós representants tornen a Sueca després de realitzar una destacada actuació. Ricardo Bayona ha aconseguit la medalla de plata en llançament de pes i la quarta classificació en el llançament de disc. Per la seua banda, Manolo Cortés ha aconseguit un temps de 13:03 en la prova de 100 metres, amb la qual cosa ha obtingut la seua millor marca personal.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here