Els jugadors i els aficionats de la UD Alzira es preparen per superar hui el Tropezón

0
145

Aficionats davant l’hotel de l’Alzira

En el mateix hotel han dinat, també, els aficionats desplaçats en autobús que arribaven a les 11,30 hores d’este matí al turístic municipi càntabre. Ells a més dels seguidors que han viatjat amb vehicles particulars, afilen les goles per animar l’equip cap a la glòria de la 2ª B. Especialment l’equip d’Alzira Ràdio format per Salva Ribera i David Chordà, encarregats de narrar el trionf del conjunt de la Ribera a partir de les 6 de la vesprada.

Els jugadors, que arribaren ahir al voltant de les 6 de la vesprada entrenaren durant uns 40 minuts al camp de Santillana del Mar i després visitaren l’escenari del trascendental partit. Un terreny de joc amb gespa artificial, recentment estrenat, amb gespa artificial de fibra de coco, és a dir de la última generació.

 Així tot està a punt perquè la UD Alzira retorne a la categoria de bronze i faça, novament, història, ara amb la important aportació de la cantera.

Riberaexpress

Fotos: David Chordá

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here