Engrata i Teatre de l’Abast alçen este dimecres el teló del XXV Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira

0
198

La Jove Companyia Escola Actoral de Teatre de l’Abast amb l’obra  Tartuf de Molière i la companyia d’Alzira, Engrata Teatre amb l’espectacle Tortuga alçaran, demà dimecres, el teló del XXV Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira.

Engrata actuarà en tres sessions; 18, 19 i 20 hores, mentre Teatre de l’Abast ho farà a partir de les 22,30 hores, en tots el casos a la Casa de la Cultura d’Alzira.

Manolo Boix és l’autor del cartell
TARTUF

Espectacle en codi Commedia dell’Arte on una companyia de teatre interpreta la història de l’impostor Tartuf, qui acaba posant cap per avall la casa on ha sigut acollit. Una casa on conviuen els impulsos irrefrenables, els jocs de paraules, els amors i els odis entre els personatges arquetípics d’este gènere teatral com son els servents, els enamorats o els amos. Una escenografia senzilla i múltiples jocs espacials acompanyen cada màscara, cada personatge, tan atraient com els seus moviments a escena.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here