Alginet presenta la XV edició del CONAF

0
141

El Comitè organitzador nacional de futbol d’Alginet junt a la l’ajuntament van fer ahir nit la presentació de la XV edició del CONAF. El torneig de futbol 8 fa aquest any 15 anys de vida i es referent a nivell provincial. Com cada anys, al mes de juny Alginet acull aquesta competició amb les categories de prebenjamins, benjamins i alevins que salten a la gespa i demostren el treball de tota la temporada. En total 24 equips de les tres categories competiran al camp de la Forana.

 El torneig començarà el proper divendres 28 de juny a les 8 de la vesprada al camp de la Forana amb el UD Alginet front al UE Mancomunitat al camp A i al B el UD Alzira front el CD Benifaió de prebenjamins, els seguiran les categories de Benjamí i la de Aleví.

 El dissabte el torneig continuarà a les 9 del matí i finalitzarà cap a les 10 de la nit. El diumenge serà el torn de les semifinals i la final. El CONAF te previst clausurar aquest torneig el diumenge cap a les 19.30 hores amb l’entrega de trofeus.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here