Sueca inicia obres de condicionament en la passarel.la del Perelló

0
106

Tant els 2.000 euros de l’estudi previ realitzat sobre l’estat de la passarel·la i les obres necessàries a realitzar, com els 30.000 que suposen els treballs que s’estan duent a terme per a la seua obertura a l’estiu, seran descomptats de la transferència a l’Ajuntament del Perelló

Dilluns passat es van iniciar les obres de condicionament en la passarel·la del Perelló que possibilitaran que estiga oberta als vianants durant els mesos d’estiu. En concret, i fins al pròxim dia 23, data prevista per a la finalització dels treballs, coincidint amb la celebració eixa mateixa nit de la festivitat de Sant Joan, tres empreses contractades pel departament de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca, “s’encarreguen de realitzar els treballs de pintura, manyeria i obra que van considerar necessaris els enginyers de l’empresa TYPSA, encarregada de valorar l’estat de la passarel·la. L’informe sobre la valoració de l’estat, treballs a realitzar i cost de la reparació va ser enviat per escrit a l’Ajuntament del Perelló, qui no s’ha pronunciat al respecte”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

Durant estos dies, els treballadors estan desmuntant les zones més deteriorades dels passamans i les bases que els suporten, així com de les reixetes que protegixen les llums, per a la seua substitució. També estan aplicant tractaments específics per a eixe material a fi de millorar la seua conservació. “Per la seua banda, les portes d’accés romandran, però ampliarem el pas”, ha explicat Moncho. “Després de la reunió que vam mantindre amb els responsables del Departament de Costes del Ministeri, es va acordar arreglar la passarel·la en fases, segons la disponibilitat pressupostària”, en paraules de Moncho.

Respecte de l’actitud que està tenint l’Ajuntament del Perelló, Moncho ha comentat que “estem notant una alarmant falta de preocupació per part dels responsables de l’Ajuntament del Perelló cap a les obres que estan realitzant-se en la passarel·la ja que, en estos dies, no s’ha acostat cap persona a interessar-se per elles. Allí estan els treballadors, hi ha responsables del departament de Serveis Municipals i del departament d’Urbanisme supervisant la feina que s’està realitzant, però l’Ajuntament del Perelló no s’ha personat per a res, com si este tema no fóra amb ells o no els interessara el que allí succeïx. L’única cosa que han demostrat és el seu interés desmesurat a tirar les culpes del seu mal estat a l’Ajuntament de Sueca, però no han mogut un dit per canviar la situació. Considerem que el manteniment i obertura d’esta infraestructura durant els mesos d’estiu és moltíssim més important per a l’economia del Perelló que el fet de posseir una bandera Q de qualitat, una cosa molt fàcil d’aconseguir ja que tan sols has de comprar-la. Des de l’Ajuntament de Sueca es considera esta inversió en la passarel·la imprescindible per a la salut de l’economia local d’esta eatim”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here