Carcaixent es pronuncia contra la LOMQUE i a favor de l’ensenyament públic de qualitat

2
160

El «llop Wert» i la seua LOMQUE s’ha convertit en el centre de totes les mirades i crítiques durant la II Festa per l’Ensenyament públic celebrada este matí a Carcaixent.

Una festa organitzada per la Coordinadora d’AMPA dels centres d’ensenyament públic de Carcaixent, junt a mestres de tots els centres i altres col·lectius del nostre poble (Escola d’escacs de Carcaixent, Casal Jaume I – Grup Arrels de Carcaixent, Festes Alternatives de Carcaixent FACA, Activa’t, Comissió per al igualtat de l’IES Arabista Ribera…) convertida en una matina lúdica i reivindicativa a favor de l’educació universal, gratuïta, laica, democràtica, participativa, científica i integradora.

L’activitat també ha comptat amb el suport de la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Ribera Alta i la Federació d’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (FAPA). Així mateix l’Ajuntament de Carcaixent ha col·laborat amb tot el material d’infraestructura necessari per dur a cap l’activitat.

Una perfomance titolada «Caputxeta bermell i el llop Wert» li ha ficat un puntet d’humor a este particular acomiadament del curs escolar que han fet els centres públics de Carcaixent.

La festa reivindicativa este migdia

En la festa s’han donat fins a 12 raons per a dir «no» a la LOMQUE, com que és; mercantilista, antidemocràtica, discriminatòria, sexista, autoritària, segregadora, excloent, competitiva i «afavoridora de l’escola privada» entre d’altres.

 

 

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here