Flash-Mob en el Mercat d’Alzira per promocionar l’Institut Josep Mª Parra

1
213

Al voltant de 70 alumnes de l’IES Josep Mª Parra han protagonitzat este migdia varies sessions de Flash-Mob en el mercat dels dimecres per tal de «publicitar» els cursos i activitats escolar d’este institut d’Alzira.

Davall la direcció i coordinadió d’Aida, els joves alumnes han aconseguit captar l’atenció de centenars de persones que acodeixen els dimecres de tots els punts de la comarca a este mercaet tradicional.

El Parra es distinguix per contar amb un programa educatiu plurilingüe en tots els cursos de l’ESO on s’impatix una o dos asignatures en anglés, segons ha comentat a Riberaexpress la professora, Salud Manuel.

També este institut és l’u

Alumnes de l’IES Parra este migdia

nic de la comarca on es port cursar el Batxillerat artístic, amb les modalitats d’Arts Plàstiques, Escèniques i Musicals, a més del Batxillerat nocturn.

Els estudiants del Parra, han fet estes coreografies tant en el Centre Comercial Ribera del Xúquer de Carcaixent com en el Mercat del dimecres d’Alzira, «per a publicitar el nostre institut».

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here