Més Algemesí celebra el segon aniversari a l’Ajuntament amb Xavi Castillo

0
270

Xavi Castillo en la sala Simbiosi d’Alzira

El proper dia 11 de juny es compliran dos any de l’entrada de MÉS ALGEMESÍ en l’Ajuntament d’Algemesí, serà doncs l’equador de la legislatura. Fa dos anys que una nova forma de fer política ha arribat a l’Ajuntament i pensem que això és motiu de goig i celebració. I per això volem celebrar-ho amb tots els nostres militants, simpatitzants i tots aquells i aquelles que ens vulguen acompanyar.

I si la nostra forma de fer política és nova, també volem que ho siga la manera de celebrar-ho. Per això hem fugit de mítings o qualsevol altre tipus d’acte o commemoració a l’ús i hem decidit celebrar-ho de manera lúdica amb un espectacle cultural. La nostra manera de fer-ho serà portant a Algemesí a la companyia Pot de Plom. El proper dimecres 12 de juny –que a Algemesí és festiu local-, a les 20:00 hores actuarà XAVI CASTILLO al Teatre Municipal d’Algemesí (C/ Lepanto, 3) representant la seua obra El Mono. Aquesta nova obra, que estrenà el dia 15 de maig al Teatre el Micalet, serà representada per primera vegada fora del cap i casal a Algemesí. És un nou monòleg que s’allunya una mica de l’estructura de les últimes produccions de la companyia. El Mono barreja la ciència-ficció i les aventures, amb una dosi d’intriga i tot açò adobat amb la sàtira i el humor habitual de la companyia. En aquesta obra Xavi Castillo i la seua companyia reflexionen sobre la situació econòmica que estem vivint i les múltiples retallades que ens estan imposant. En paraules seues “Cada cop en tenim més obligacions i menys drets com a ciutadans, la situació laborar es sembla cada vegada més a la dels nostres avis o besavis; i els polítics, com si foren senyors feudals, mai han de pagar per les seues responsabilitats i errors. Estarà patint la societat sencera una regressió evolutiva?”.
Aquesta pregunta que es fa Xavi Castillo ens la fem també tots els dies en MÉS ALGEMESÍ i per això hem pensat que la millor manera de celebrar el segon aniversari de la nostra actuació política en el consistori és oferint a tots els algemesinencs que vulguen acompanyar-nos l’actuació d’aquesta figura indiscutible del panorama cultura valencià. A més a més aprofitem per portar al nostre poble un actor que, dissortadament no forma part de la programació oficial i habitual del municipi. Volem celebrar amb tu, i de manera divertida, aquests dos anys d’acció política continuada i constant. Si ens vols acompanyar, pots aconseguir les teues entrades demanant-les a qualsevol membre de la Coordinadora de MÉS ALGEMESÍ o pots passar-te per les oficines de CIM CONSULTORIA I GESTIÓ (C/ Mossen Blanc, 15, 1-1) de 9 a 14 o de 16 a17 hores, i col·laborant amb 10 euros per entrada. Per a qualsevol informació o dubte sobre les entrades pots contactar amb nosaltres en informacio@mesalgemesi.com.
T’esperem el proper dia 12 per a celebrar l’equador de la legislatura i per a descobrir que ha “veriguat” Xavi Castillo sobre la crisi i les retallades. Ens ho passarem molt bé.
.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here