Chavarría i Doménech autors del llibre «El meu món en quatre estacions»

0
502

Chavarria i Doménech signant el seu llibre

Més de 150 persones abarrotaren, recentment, la Sala Museu 2, de la Fira del Llibre de València, per assistir a la presentació del llibre,“El meu món en quatre estacions” de, Maria Ángeles Chavarría i Josep Lluis Doménech. 

L’acte va contar amb la presència de nombroses persones vinculades a la Cultura, com; Francesc de Paula Garcia, President de “Cronistes Oficials del Regne de Valencia, Ramón Estarlich Candel, Vice-President 1er de Cronistes Oficials del Regne de Valencia, Juan Moleres Ibor, Vice-President 2on, de Cronistes Oficials del Regne de Valencia, Oto Luque i Agües, President de la Associació de Psicologia, Luis Ángel Martínez, Director General Bioparc, Pepa Martínez Albert, Directora de l’Escola d’Idiomes de València, Jesús Figuerola, President  de l’Associació d’Editor del País Valencià, Eugeni S. Reig, escriptor, María Martí Aguilar, Profesora de cel-los en l’Orquesta de Valencia i  Juli Esteve director d’ InfoValència Televisió, S.A.

Els periodistes, Amalia Garrigós i Ezequiel Castellano foren els presentadors i recitadors de poemes del llibre “El meu món en quatre estacions”.

Laura Ramos Chulvi, amb el chelo, va interpretar peces musicals, abans de la presentación i durant el recital dels poemes.

El llibre ha sigut editat per Periferic Edicions, de Catarroja.

“El meu món en quatre estacions“, está pensat i escrit per a descobrir i potenciar la Competencia en Comunicació Lingüística en els xiquets d’Educació Infantil i d’Educació Primaria.

És una reflexió al món en que vivim, fent una al-legoria a la mateixa, dividint-la com les quatre estacions que té l’any, en la que cadascun s’identificarà, a partir de l’edat del lector.

María Ánges Chavarria i Josep Lluis Doménech, després de rebre les felicitacions dels presents, signaren el llibre, davant una gran quantitat de persones, que reclamaren la seua dedicatòria.

Eduardo Sala / corresponsal

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here