TV3 i Canal 9 podran veure’s en les dos comunitats en signar un conveni de col.laboració

1
104

La Generalitat de Catalunya ha aprovat este dimarts la firma d’un conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana perquè Televisió de Catalunya (TVC) i Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) –TV3 i Canal 9– es puguen veure en les dos comunitats autònomes.

   L’acord permetrà que els canals autonòmics catalans TV3, 3-24, Súper 3/33, TV3HD i TV3cat es reben a la Comunitat Valenciana, i que Canal 9, Canal 9 HD, Canal Nou Dos, Canal Nou 24 i Canal Nou Internacional també es vegen a Catalunya.

   La reciprocitat de les emissions es farà efectiva quan la Generalitat Valenciana dispose d’un major espai radioelèctric, pel que sol·licitarà a l’Estat posar disposar de més freqüències de la televisió digital terrestre (TDT).

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here