Lorena Calatayud: «Durant 15 anys el Consell ha invertit mensualment en l’aigua de la Ribera menys del que val un café»

0
469

La regidora de Més Algemesí i membre del col.lectiu de Compromís, Lorena Calatayud, ha denunciat hui davant els mitjans de comunciació que la Generalitat «sols ha invertit 90 cèntims per habitant al mes» durant els últims 15 anys en portar aigua dequalitat als 171.000 habitants de 13 municipis de la Ribera. Calatayud ha recordat que el Consell sols ha invertit en les dos fases fetes fins ara, la quantiat de 27,6 milions d’euros i que resta per invertir prop de 30 milions d’euros.

La regidora d’Algemesí advertix que el Consell dueria haver gastat «1,85 euros mensuals front els 0,90 € que realment ha invertit. I mentre feia estos càlculs, Calatayud anava ficant els diners en dos botelles buides de plàstic, al temps que reivindicava; «volem una aigua clara per a beure».

A més ha lamentat que «e

Lorena Calatayud regidora de Més Algemesí

ls veïns d’Algemesí deuran esperar fins el 2015 per rebre l’aigua de la potabilitzadora». Alzira i Carcaixent seran els primers municipis que es beneficien de la infraestrctura que està construïnt, en estos moments la Generalitat a la Garrofera, a poca distància del poble de Tous.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here