Cremen la falla d’Ávila i anuncien Carla Gisbert i Cintia Piluso falleres majors de Carcaixent

2
187
Cremà / foto: A. Bartolomé (Diario de Ávila)
Carla Gisbert entre Amores i Cristina

El president de la JLF de Carcaixent, José Enrique Amores, ha nomenat esta nit a Ávila a Carla Gisbert Pinto i Cintia Piluso Savall falleres majors de Carcaixent per a l’exercici 2014, pocs minuts després de cremar la falla en la ciutat de Santa Teresa. Mentre l’alcaldessa, Lola Botella anunciava que proposarà l’agermanament entre Carcaixent i Ávila.

Abans les falleres majors de cadascuna de les 13 comissions més la FM de Carcaixent, Cristina Jiménez, encengueren catorze traques i botaren a foc la falla plantada este cap de setmana a Ávila.

Minuts abans de la cremà caigué un lleuger ruixat però el monument s’ha botat a foc en mig de l’expectació de 600 fallers carcaixentins i centenars de veïns abulenses que no s’han volgut perdre la festa més típica valenciana en una ciutat tan castellana com la de Santa Teresa.

Darrere havia quedat l’ofrena a la «Santa» com l’anomenen allí animada per la Banda Municipal d’Ávila i les danses del Grup Folklòric Urdimbre.

La cremà i un sopar acomiaden l’aventura fallera en terres castellanes provocada per l’origen de la fallera major de Carcaixent, Cristina Jiménez, que ha contat amb el privilegi de gaudir per partida doble del seu reinat.

El regidor de Festes d’Ávila, que s’ha considerat com «un carcaixentí més» ha manifestat que «la corporació en ple» acomiadarà demà dilluns a les 10 del matí l’expedició valenciana que ha conquerit, amb pólvora i festa, la ciutat i el cor de molts abulenses.

David Vidal / Enviat Especial

Riberaexpress

Cristina i Rosa durant la cremà en Ávila

2 Comentarios

  1. Gracias a la Junta Local Fallera de Carcaixent por esta original iniciativa. Gracias Cristina por tener esa ilusion que contagiaste a todos. Gracias falleros de Carcaixent por ser como sois. Gracias a las corporaciones locales de Avila y Carcaixent por respaldar esta iniciativa. Entre todos habeis dado a conocer nuestra querida fiesta y nuestra ciudad, Carcaixent entera os tiene que estar agradecida. En definitiva…..SOIS UNOS CRAKS!!!!. Ahora descansar de tanta fiesta y de cara al año que viene pensar si dejar este acontecimiento como algo anecdotico o si por el contrario podria repetirse en Avila o cada año en una ciudad distinta. Creo que merece la pena pensar en ello, la vuestra ha sido, sin duda, una impresionante idea que seguro sera imitada por otras juntal locales. Fallers de Carcaixent….moltes gracies.

  2. Enhorabuena a la Junta Local Fallera de Carcaixent, a todos la gente que se desplazó hasta Ávila y a todos los que han hecho posible que este proyecto se llevara a cabo, en especial a su fallera mayor, Cristina!

    Sois muy grandes! Muchas gracias por habernos regalado vuestra fiesta!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here