Tulell-Avinguda exalta la seua experta fallera major Yolanda Orts

0
197
Gonzalo Alcalá ha rebut la insígnia d’or i brillants
Yolanda Orts i Carla Ribera

Yolanda Orts i Carla Ribera han sigut  presentades i exaltades en la sala Rex Natura per la seua comissió, Tulell-Avinguda. Unes falleres que han estat arropades en tot moment pels presidents, Emilio Becerra i Jaime Dolz.

Yolanda conta amb una ampla i llarga experiència en el món faller alzireny; és fallera des que va nàixer doant que els seus pares foren els fundadors de la falla Sant Judes. Ha sigut fallera major d’Alzira l’any 1992, de Sant Judes en 1996, mentre que ha reinat en Tulell el passat exercici i amb el d’enguany fa un póquer.

D’altra banda el veterà faller, Gonzalo Alcalá, -33 anys de faller el contemplen- ha rebut la màxima distinció de la falla, la insígnia d’or i brillants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here