La UD Alzira presenta els 380 jugadors dels 26 equips de la cantera

0
149
Manolo Nebot

Javier Pérez
Un moment de la presentació

La UD Alzira ha presentat este migdia, a l’estadi Lluis Suñer Picó, els 26 equips del futbol base que totalitzen 380 jugadores. Centenars de pares,mares i familiars han plenat la tribuna de l’estadi per assistir a la festa de la pedrera blaugrana.

L’acte, presentant pels companys David Chordá i Salva Ribera, ha estat presidit pel regidor d’Esports, Manolo Nebot, qui ha destacat el «paper impresionant que estan fent pels xiquets». Nebot ha fet palesa la «important tasca que fan pel futbol les dos escoles locals, la UD Alzira i el Ciutat d’Alzira». Una tasca que s’ha traduït en que hagen pujat al primer equip blaugrana «molts jugadors d’Alzira i de la comarca».

Per la seua part el president Javier Pérez ha felicitat a tots els tècnics que «treballen en l’ombra» davant la direcció de Carlos Cuenca i del director esportiu Eduardo Alberola. Per a Pérez la presentació «suposa un dia bonic i de festa per a la cantera».

El màxim mandatari blaugrana ha agraït la presència en l’acte del president del Ciutat d’Alzira FB, Xavier Espanya i del director esportiu d’esta escola local, Pepe Casado.

Cuenca i Alberola s’han mostrat molt satisfets perquè el primer equip mire cada dia més per la cantera del futbol base, fet que també ha destacat l’entrendor de la primera plantilla, Dani que conta amb 8 futbolistes procedents de la pedrera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here