Més Algemesí denuncia que «s’ha inaugurat un pàrquing desert que el poble no demanava»

1
288

El dia de hui passarà a la història per haver-se consumat i inaugurat un desgavell econòmic i social. El que s’ha inaugurat hui en realitat no és un pàrquing públic, perquè el públic no l’utilitza. El que s’ha inaugurat és un pàrquing desert que el poble no demanava. Per molt que el propi Alcalde i la Consellera hagem remarcat que es tracta d’un pàrquing que està ubicat en un punt estratègic, el ben cert és que el nivell d’utilització en aquesta primera setmana de pagament és irrisori i demostra la inutilitat de la inversió.

20 cotxes este migdia
Abans de començar l’acte, a les 13 hores ,hi havia 20 cotxes en tot el pàrquing, menys d’un 10% de la seua capacitat un dia laboral. MÉS ALGEMESÍ ha estat comprovant en diversos moments els nivells d’ocupació. Aquest matí, a les 11.45 estaven aparcats 10 cotxes en tot el pàrquing. Ahir per la vesprada la situació era encara més dramàtica. Ahir a les 18:20 hi havia 2 cotxes, un en cada planta, o el que és el mateix l’ocupació del pàrquing era de l’1%! El 99% de places estaven buides. “Afortunadament” a les 19 hores es duplicà l’ocupació: el pàrquing estava ocupat per 4 cotxes, és a dir el 98% de les places es trobaven buides. A les 21 hores tornà a baixar l’ocupació a 2 cotxes.
El més cridaner, però, és que ni el dissabte, que és dia de mercat ambulat les xifres són diferents. El passat dissabte 12 de gener tres membres de MÉS ALGEMESÍ visitàrem el pàrquing a les 12:45. El ben cert és que ens esperàvem un nivell d’ocupació acceptable, però ens quedàrem bocabadats al comprovar que la primera planta estava buida, 0 cotxes, i que en la segona sols hi havia 4 cotxes (veieu ací el vídeo que gravàrem) I això que se’ns havia assegurat que els dissabtes s’ompliria! Aquestes xifres d’infrautilització demostren que no existien raons objectives per construir un pàrquing d’aquestes dimensions. El ciutadans d’Algemesí no el necessitaven i no el necessiten. Aquesta és la història d’un fracàs anunciat i de un dels malbarataments de diners públics que ens ha conduït a la crisi en la qual estem.

Discursos patètitcs
El discursos del Sr Alcalde i de la Consellera han estat uns discursos fantasiosos i patètics. Escoltar a una Consellera realitzant una proclama en favor de l’obra publica inaugurant una obra totalment infrautilitzada i sense realitzar cap tipus d’autocrítica per la política seguida ha estat deplorable. Certament una situació tan esperpèntica sols és superada per l’atreviment d’inaugurar un aeroport sense avions que se’ns diu servirà per passejar. El Sr Alcalde i la Sr Consellera, inaugurant un pàrquing de 216 places amb 20 ocupades el que deurien és haver demanat disculpes per haver malgastat els diners i no haver-los invertit en coses més útil per a la ciutadania
Però no sols el poble els ha donat l’esquena, sinó que fins i tot els propis afiliats ho ha fent. Afiliats del PP escandalitzats per l’atreviment, han explicat en el mur de la pàgina algemesi.info que han rebut un SMS indicant-los que acudiren a l’acte en cotxe per omplir el pàrquing. Per altra banda MÉS ALGEMESÍ ha pogut constatar que aquesta consigna també s’ha donat per telèfon a jubilats afins al PP.

Resultat deplorable que un partit en el govern intente emmascarar la realitat, no s’atrevisca a afrontar-la en la seua cruesa i intente enganyar a la ciutadania aparentant una cosa que no és. El fracàs del pàrquing i de la convocatòria ha estat tal que, il·lògicament, l’acte de inauguració del pàrquing no s’ha celebrat baix, sinó dalt i sols s’ha realitzat una ràpida visita a les dues plantes, sense detenir-se a visitar-les. Es tractava d’ocultar la realitat.
MÉS ALGEMESÍ ja fa temps que ve reclamant de l’Equip de Govern honestedat i valentia política per tal de reconèixer el fracàs del pàrquing. No oblidem que aquest pàrquing ens costarà molt més de 100.000€ de mantenir obert. Demance doncs aquest exercici d’honestedat i que es revise immediatament l’actual model de gestió del pàrquing per tal que no ens conste més diners del que ja ens ha costat.
Josep Bermúdez
Portaveu del grup municipal MÉS ALGEMESÍ

 

 

1 Comentario

  1. Les coses són així. Com que no tenen ni per a pipes, ara toca fer «bolos» pels pobles encara que siga per inaugurar fracassos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here