Salvem la Bossarta demana la dimissió de Botella davant l’anul.lació del PAI El Realenc

7
228

La Plataforma Salvem la Bossarta ha presentat un sol·licitud a l’Ajuntament de Carcaixent perquè s’incloga al proper plenari com un punt de l’ordre del dia el tema sobre la sentència del Tribunal Suprem que anul·la la modificació del PGOU i el Pla Parcial del sector 6 “El Reialenc”.

Tal i com diu la sentència del Tribunal Suprem s’anul·la l’acord de la Comisió Territorial d’Urbanisme de València, de 31 de juliol de 2006, pel qual s’aprovà la modificació num.7 del Pla General d’Ordenació Urbana i el Pla Parcial Sector 6 “El Realenc” de Carcaixent, per falta d’informe favorable de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer sobre la disponibilitat i compatibilitat del recursos hídrics.

Aquesta sentència fica en entredit a l’Ajuntament per haver tramitat i aprovat un pla urbanitzador sense l’informe favorable i “vinculant” de l’organisme de conca, la CHX,  i haja optat per l’empresa subministradora local de les aigües del municipi (Aguas de Valencia) per obtenir la conformitat de la disponibilitat de les aigües, fet que segons el Tribunal Suprem és il·legal.

La sentència està basada en la falta de recursos hídrics i la seua disponibilitat per a noves urbanitzacions, tal i com la plataforma Salvem la Bossarta va estar denunciant continuades vegades des de l’aprovació d’aquest PAI al plenari de l’ajuntament el 28 de juliol de 2005.

Ja que fou l’ajuntament de Carcaixent el que va aprovar i tramitar aquest expedient urbanitzador, són els responsables directes d’aquesta mala acció administrativa i per tant han d’assumir els seus errors i donar la cara front a la població de Carcaixent. Per aquest motiu demanem la dimissió de l’alcaldessa, Lola Botella, i del que en aquell moment era el primer tinent alcalde i regidor d’urbanisme, Ino Signes.

Ara suposem que el propietari dels terrenys demanarà danys i perjudicis com agent urbanitzador que no pot desenvolupar la urbanització programada, ja que la modificació del PGOU està anulada.

Creguem que les males accions d’uns polítics no les deguem de pagar tots els ciutadans, sobretot en aquest cas quan la població de Carcaixent va desmostrar des del principi el seu rebuig a aquest projecte, com ho demostren les més de 2.000 signatures que es presentaren com al·legacions contra aquest pla.

7 Comentarios

 1. «Com està mes que demostrat el PP es passa les al·legacions, per davall de …»

  Per este mateix motiu no hi haurà cap dimissió. I no tardar molt l’OPINADOR, a confondre els ciutadans. I dir que estem equibocats.

  A per cert. Ja tenim en la nostra ciutat la rèplica del Pont de les Flors de València, en la nova rotonda. Tot un símbol del balafiament i capritx d’ambdós alcaldesses, amb plantes de curta vida. Encara sort que en el nostre cas la rotonda, només pareix un macetero gran.

  Però encara així amb el gasto de les plantetes de Nadal i la seua posterior replantació d’altres plantes quan estes muiren. El gasto ha de ser important i innecessari.

  «DIMISSIÓ JA» !!!

 2. La senyora alcaldessa d’aquest poble passa de tot, de les al · legacions, de les dietes de 52 € per anar a Alzira, de quan la porten a València en el cotxe de la policia, de quan aparca malament, de malgastar els diners públics en flors , d’endollar a qui li dóna la gana etc … etc …
  La gent no para de despotricar contra ella i sembla que ningú ha votat el PP, esperem que escarmentin ia les properes li donin el vot a altres partits.

 3. Per a innecessari el que estiguen trencant la vorera que feren fa sis mesos per a canviar el paviment i ficar llosetes de pedra. Xe, com si estaguerem rics. Si ho tinguera que pagar donya Dolores de la seva butxaca, ara mateix ho faría.
  Per cert, algú s’ha fixat en el nivell de la rotonda venint des d’Alzira?. Pareix que l´hagen tret de nit i sense llum.

  • ¿Dolores sacar dinero de su bolsillo ?
   jaaaaaaa jaaaaa jaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   ¡¡¡ pero si se lo pasa todo a cargo del MIA , incluso los desayuinos de 2,30 euritos !!!!
   Por lo visto a la mayoría de los mortales nos daría vergüenza hacer esas cosas , pero a ella no , ¿ porqué ? porque es la » gran Lola » » la gran alcaldesa de Carcaixent «.
   ¡¡¡ que cutre es señor !!! ¡¡¡ que lástima me da !!!.

   «Bienaventurados los pobres de espiritu , porque de ellos será el Reino de los Cielos «.

 4. Estic trobant a faltar a molts dels assidus a estos fòrums… És prou avorrit si ningú discrepa.
  EOOOOHH !!!
  Que no és un temeta interessant, o que?
  «Acudiu»!!!

  • Cocodrilo Dundee , el foro del ribera a dejado de ser interesante ( beneficioso ) para algunos partidos políticos. Hay demasiada información para que les pueda interesar ( para ellos cuanto menos mejor y si es sesgada , cojonudo ).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here