Més atacs contra l’educació pública: ara, les beques /Bloc Jove de la Ribera

0
291

Des del Bloc Jove de la Ribera volem denunciar un nou atac del Govern valencià del Partit Popular contra la joventut valenciana i, en concret, contra els estudiants universitaris.

D’aquesta manera, volem manifestar que des del passat dia 3 de desembre centenars d’estudiants universitaris valencians estan rebent trucades on des de la Conselleria d’Educació se’ls informa que la beca que se’ls havia concedit el curs passat per a costejar l’elevada matrícula universitària els ha sigut denegada.

Així, aquestos estudiants es troben amb la desagradable sorpresa que ara s’hauran de pagar de colp 2 matrícules, la de l’any passat i la d’enguany.

Com ja hem dit, aquest és un nou atac contra la joventut valenciana i contra el nostre dret a l’educació pública i volem recordar-los que nosaltres no som els que ens hem comprat televisors de plasma, ni els que ens hem passejat amb un Ferrari pels carrers de València, ni els que hem construit l’Aeroport de Castelló, ni els que hem saquejat més de 20 milions d’euros de la depuradora de Pinedo. En poques paraules, nosaltres no sóm els que hem despilfarrat i hem viscut per sobre de les nostre possibilitats.

Han sigut ells i la seua política de grans esdeveniments que només han servit per a enriquir els seus amics empresaris i arruinar les arques valencianes el que ara provoca que els estudiants amb problemes econòmics i de famílies humils tinguen un gravíssim problema per a poder continuar amb els seus estudis universitaris.

I de la mateixa manera que ataquen l’educació públia, podem vore com dia a dia continuen atacant i destruint la sanitat pública, els serveis socials d’ajuda als dependents i tots els pilars bàsics de l’estat del benestar.

Per això, des del Bloc Jove animem a tota la joventut valenciana a plantar-los cara. A organitzar-se i a rebelar-se contra aquest nou atac del Partit Popular. A participar en totes les mobilitzacions que es convoquen contra aquesta política que està destruint tots els nostres drets. En definitiva, a demostrar-los que cada dia que passa la seua derrota està més pròxima.

Bloc Jove de la Ribera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here