Gisela Giménez, nova secretària del Bloc d’Almussafes

0
308

El passat dia 28 es va celebrar a Almussafes el Congrés Local del Bloc, en el qual es va renovar l’Executiva Local. La candidatura encapçalada per Gisela Giménez, que va ser elegida per unanimitat, està formada entre d’altres per les secretaries d’Organització i Finances, amb Bea Bartual com a responsable, d’Acció Electoral i Implantació, amb Carles Grancha; de Política Municipal, amb Jesús Bernabé i la de Política i Informació, amb Rafa Reig.

Tal i com els estatuts del partit assenyalen, després del Congressos Nacional i Comarcal, també cal celebrar-hi els locals, és per això que l’executiva local va dur a terme el Congrés Local, en el qual Gisela Giménez es va presentar com única candidata i va comptar amb el recolzament de tots els assistents. Durant el Congrés, la nova Secretària va manifestar la seua gratitud per la confiança que tots els membres del partit havien dipositat en ella i va expressar la intenció de seguir endavant amb el projecte presentat el passat 3 de Març quan va ser elegida per al càrrec, a més a més, va agrair el treball i l’ interès que tots els membres integrants de l’Executiva estan demostrant.

La Secretària va assenyalar que dintre del projecte que es marca l’Executiva hi ha la “intenció de consolidar Bloc-Compromís en la localitat d’Almussafes, a més a més, anem a lluitar fermament per poder fer front a aquesta gran crisis mitjançant les polítiques socials i la inversió en l’ocupació, a més del fort recolzament als comerços de la nostra població així com a les entitats locals, culturals i esportives”.

A més, va voler aprofitar l’ocasió per manifestar l’oposició de Bloc-Compromís Almussafes a la supressió de diverses línies de l’autobús Almussafes-València. Gisela Giménez va explicar el procediment que el partit estava duent per tal de lluitar contra la supressió del servei i va exposar la demanda que des del partit es fa unànimement perquè el Consell no prorrogue la concessió en Març 2013.

Durant el Congrés també va haver-hi la intervenció de l’alcalde Albert Girona, que va aprofitar per felicitar la nova Secretària i el seu equip de treball, ja que ell hi veu “noves possibilitats de treballar pel poble i pel partit”. Per a finalitzar la seua intervenció, Albert Girona va deixar palesa la confiança que hi diposita en la nova Executiva i la seua Secretària Local.

Finalment, es van presentar els nous representants Comarcals, entre els quals destaca Carles Grancha, que el passat dia 17 de novembre va ser elegit Secretari Comarcal de la Ribera Baixa; així com Esther Villajos, responsable de la Secretaria d’Informació Comarcal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here