Els usuaris del Centre Ocupacional de Sueca estrenen un curtmetratge

0
110

Dilluns que ve 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Casa de la Cultura acollirà, a partir de les 19 hores, l’estrena del curtmetratge que han realitzat durant els últims mesos els usuaris del Centre Ocupacional de Sueca, dins del Taller de Cine que els ha impartit la gerent de Sueca TV, Pura Matoses.

Els usuaris, a més d’actuar, han treballat en altres aspectes del curt, com ara l’elaboració del guió i les escenes, o l’atrezzo, sempre ajudats pels professionals del Centre. La gravació de les imatges ha sigut realitzada per Pura Matoses. El curt, titulat L’andana, mostra els anhels dels usuaris per aconseguir una vida satisfactòria, un treball, una parella amb qui compartir la vida i unes relacions interpersonals amb amics per a compartir activitats d’oci. Els escenaris triats per a la gravació han sigut l’estació del tren, les instal·lacions del centre comercial, una cafeteria, els ullals de Baldoví i el parc de l’Estació, entre altres.

“Ha resultat un treball molt il·lusionant i satisfactori. Ho hem passat molt bé en la realització del curt i esperem que a l’estrena vinga molta gent”, han assenyalat responsables del Centre. “Ens agradaria que la gent de Sueca acudira a veure el curt perquè representa el colofó a l’esforç de totes aquelles persones que, directament o indirectament, han participat. Aprofitarem este acte també per a realitzar la presentació del grup de voluntariat del COM, Centre Ocupacional Municipal”, ha assenyalat Pilar Moncho, regidora d’Acció Social.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here