Rafael Soler repetix al front del PP comarcal sense cap oposició

2
218
Alfonso Rus i Rafael Soler / Foto: Fran García

L’alcalde de La Pobla Llarga, Rafael Soler ha sigut reelegit president del PP en la Ribera Alta, en obtidnre 65 vots a favor i un en blanc. Soler ha encapçalat la única  candidatura presentada a este congrés celebrat a Carcaixent.

En la nova dirección popular es troben, també, com a secretari, Salvador Ferrer (Carcaixent), quatre coordinadors; Eliseo Candela (Alzira), Amparo Arcís (Benifaió), Salvador Álvarez (Vilanova de Castelló) i Antonio Saa (Algemesí).

I com a vicesecrtaris, dos militants de NNGG d’Alzira, José Andrés Hernández i Antonio Pelayo, entre una ampla executiva formada per un total de 40 membres.

També estan en la nova junta directiva, Faustino Sala i Blai Albarracin d’Alberic, Oreto Segura, diputada provincial i Ximo Martin representant a l’Alcudia.
Rafa Soler i Vert, ha fet un discurs, molt semblant al que ha fet Rus.
.- El problemes dels Ajuntaments, per a fer front als pagaments. Per la situació economica que pateixen.
.- La necesitat de donar resposta a les personas que estan en el paro, i que s’acosten a sol-licitar treball al ajuntaments, i que actualment no poden fer res.
.- Menció al treball i dedicació dels regidors, pese a no cobrar
.- Sobre els errors comesos, fins ara i el proposit d’enmienda.
.- Reclama una financiació justa i acord a la realitat actual en el ajuntament, per par de les administracións.
.- Queija per no reclamar en força els dines que corresponen a la Comunitat Valenciana, per els habitants de mes que tenim, al gobern de Mariano Rajoy.
.- Principal prioritat a la gent que está pasat-ho mal.

—  Ha fet referencia a les prmeses electorals del PP, que no han pogut ser cumplides, per el estat de les arques que es trobaren al guanyar les eleccións generals.

.- Gobernar per a tots, fent les coses ben fetes, i en arreglo a lo que se dispose.
.- Referencia a les Noves Generacions, per la seua implicació, i que la Comarca de la Ribera Alta, es la que mes grups disposa de totes les comarques.
.- Agraiment a Alfonso Rus, per tot el recolçament que fá per les comarques.
.- Agraiment a Amparo Arcis, alcaldesa de Benifaio, per el seu treball
.- La misió del PP, de lliderar la eixida de la crisis.
Per part de Alfono Rus, ha fet com es habitual amb ell un discus «campechano», sense tecnicismes i per a que fora entés per tots.
.- Fá un repás a la situació economica actual
.- Treballar per a il-lusionar a la gent
.- Situació greu que tenen els veins
.- Hia que fer que la gent treballe
.- Recolçament als grans events que s’han fet a Valencia, perque li han donat renom a nivell mundial i aportat molts beneficis i llocs de treball.
.- De Alberto Fabra ha dit que està fent  que l’oposició demanaba en força avants, i que encara el critiquen.
.- Sobre la banca, el abús que están fent en el tema de les hipoteques.
.- Li recorda a Mariano Rajoy, que digué en la Plaça de bous a Valencia, que reconeixeria el aument dels habitants a la Comunitat Valenciana, que a l’eshores no la fet, i que hauria que alçar mes la veu, mane qui mane.
.- Que els alcalden cumplixen el que diuen
.- Reduir el papeleo per a montar les empreses i agillitzar les tramitacións.
.- Ha fet una critica als productes tóxics dels bans.
.- Ha recordat que la C.V., la segut la nº1 en exportació de citrics a Europa, i hara ms heu paguen, pasan els de altres paisos per el nostre territori, i damunt amb la marca de producció nostra.
.- El recolçament total de la Diputació als ajuntament.
I els dos han fet referencia a que dins de poc, en el Ajuntament d’Alberic, tornara a gobernar el Partit Popular. En aquest cas, Faustino Sala ex alcalde, ha tingut el soport de ttos els Alcaldes presents, tant en aquest acte, com en el sopar que s’ha fet en la sede del PP a la Pobla Llarga.
Eduardo Sala 

2 Comentarios

  1. vergonyosa?????? Bo, vergonyosa per a tú evidentment sempre veurem la palla a l’ull de l’altre i el que fa cadascú sempre es i serà perfecte «in nomine patri et fili…»(Antonio Recio, Mayorista)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here