El Centre Ocupacional d’Alginet protestà el 14N pel retardament de les subvencions del Consell

0
196
Centre Ocupacional d’Alginet

El Centre Ocupacional d’Alginet es va sumar a la vaga general del 14N fent un acte de protesta contra les retallades.

Els alumnes, professors i personal del Centre Ocupacional de l’Hort de Feliu havien acordat fer una jornada activa de protesta en el lloc de treball per dos motius fonamentals: la greu retallada en drets socials en el sector de la discapacitat i el retardament en el pagaments de les subvencions per part
de la Conselleria que està sofrint el centre.

En paraules del director, Pepe Ramírez «gràcies a que l’Ajuntament d’Alginet està fent front als pagaments del centre podem seguir funcionant ja que conselleria a hores d’ara encara ens deu el 40 % del pressupost de l’any passat i el 40 % d’aquest».

La manifestació va eixir del Centre Ocupacional ubicat a l’Hort de Feliu i va finalitzar davant l’Ajuntament on veïns, treballadors de l’ajuntament, regidors, alcalde i tot aquell que es va voler unir, van poder escoltar als  tres usuaris del centre, Domingo Martínez, Gema Clemente i Maite Roig  que van llegir 3 escrits.

El primer d’ells parlà dels sentiments dels usuaris si no hi haguera Centre Ocupacional i com els ha ajuda a tindre amics i a tenir una activitat. El segon parlava del respecte i la dignitat i el tercer del futur. L’acte finalitzà amb l’eslògan «Dignitat i Respecte per a les persones amb discapacitat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here