Un 70 % de los empleados municipales de Carcaixent no secunda la huelga general

  24
  251

  El Gobierno Municipal (PP-PSD) destinará el ahorro en nóminas a gasto social y pago a proveedores.

  Los datos de seguimiento de la huelga general por parte de los empleados municipales, según informe emitido por el negociado de personal, indican que la convocatoria ha sido seguida por un 31.14% de los trabajadores, mientras que el 68.86% no ha secundado la huelga.

  Según los datos recogidos, la convocatoria no ha tenido ninguna incidencia en áreas como talleres de empleo, informàtica, electricistas, oficina de atención, recudación, pabellón de deportes o el departamento de bienestar social, donde ninguno de sus miembros ha secundado la huelga.

  El Equipo de Gobierno (PP-PSD) ha previsto destinar el ahorro que pudiera producirse en nóminas de personal municipal tanto al pago a proveedores como a diferentes necesidades de gasto social.

   

  24 Comentarios

  1. Por favor, ¿esto es una información recogida por la redacción? o ¿es un comunicado oficial enviado por el MIA de Carcaixent?

  2. Que vergonya de gent, tots queixant-se del pp i de lola pero a l’hora de la veritat res de res. Aixi va este poble!!!

  3. Que verguenza de funcionarios. Que que verguenza de noticia.
   Dice la nota «en pabellón cubierto i en informàtica, la huelga no ha tenido ninguna incidencia jeje, pero si en el pabellón solo hay un funcionario, y en informàtica solo son dos, como va a tener incidencia.
   Porqué no dicen los departamentos que son bastante mas importantes donde si ha habido incidencia, como el centro de educacion especial del Clot.

  4. Com diu aquell, «fum de boja»

   Fem un càlcul ràpid: 30% de la plantilla pot representar un «estalvi» de 3000 euros (que en absolut hem de despreciar).

   Que PP-PSD vol destinar-lo a serveis socials? Perfecte; és el reconeixement implícit de que amb els recursos actuals no hi ha prou per atendre les necessitats de la gent més desfavorida.

   Ara bé, que a més puga destinar-se a pagar a proveïdors, perdoneu que no m’ho crega. Per què? Perquè a final d’any l’ajuntament té un «problemeta»: tornar les pòlisses, i ara per ara cal un miracle per fer-ho possible. Per tant, abans que res seran les nòmines i les pòlisses.
   – tindrem 3000 euros en metàl•lic, que ens agrade o no aniran a tornar pòlissa.
   – tindrem 3000 euros en partida que podrem destinar a despesa social (benvinguts 3000 €), però no hi haurà líquid perquè els 3000 € se n’hauran anat a la pòlissa. Per tant l’ajuntament donarà ajudes però no les podrà pagar, i ja em direu per a que vol una persona necessitada una ajuda de la que no pot disposar.

   PD: Enhorabona a tots el personal que hui ha decidit fer vaga.

  5. Disculpeu, pero la meua pregunta era per a RIBERA EXPRESS. ¿Podriem coneixer si aquesta noticia es una informació demandada i recollida per el diari, com a iniciativa propia, o es un comunicat oficial del Ajuntament de Carcaixent, a iniciativa del equip de govern?

  6. Amic Lluís, com diu en la ressenya, la notícia procedix de l’Ajuntament de Carcaixent davant l’informe emés pel negociat de Personal.

  7. Gràcies, Xavier.
   Doncs, be.
   Hem pogut observar que es molt notable la rapidesa que en aquesta ocasió ha tingut l´Ajuntament en informar de algo del que encara ningú havia demanat resposta.
   .Esperem que aquest siga el model i procediment per a les coses importants i que la ciutadania demana.

   • Lluis , copio y pego » El Equipo de Gobierno (PP-PSD) ha previsto destinar el ahorro……….. »
    ¿Quien cree usted que ha divulgado la noticia ?
    ¿El Ayuntamiento ? ¿ o el equipito de gobierno ?

    Estos señores confunden muchas cosas ( no dan pa más ) y entre ellas es habitual confundir Ayuntamiento ( una Administración ) con equipo de gobierno municipal ( un atajo de ………… je je )

    Supongo que el responsable de dar un informe sobre la conveniencia y posibilidad de realizar esa operación debe de ser el Interventor y no el responsable del departamento de personal.

  8. 52 funcionaris han fet vaga a l’Ajuntament de Carcaixent.
   A l’Ajuntament de Carcaixent hi ha uns 150 funcionaris que tenen feina estable.
   Hi ha 40 policies que no poden fer vaga.
   La Junta de Personal va demanar fa dos dies que els diners que es descomptaran este mes pel lliure exercici de la vaga vagen a la campanya d’aliments que organitza Càritas i per les famílies més necessitades de Carcaixent.
   52 vaguistes a una mitjana de 65 euros donen un import d’uns 3000,00 euros.
   Aquests 3000 euros es podrien utilitzar per a les famílies més necessitades de Carcaixent, i per un organisme imparcial que no és municipal.
   Cada un que extraga les sues conclusions.

   • Sr funcionari que ha fet vag , lo que podrían haber hecho ustedes es , en vez de hacer esa huelga , haber trabajado y haber donado esas remuneraciones a las familias más necesitadas.
    Si ustedes no acuden a su puesto de trabajo , ustedes no tienen derecho a esa remuneración y por tanto no tienen poder de decisión sobre el destino de esos recursos ( son recursos del ciudadano y son ellos los que deben decidir , así que no se que pinta aquí la Junta de personal )

    Con su comentario anterior parece usted más un político que un funcionario .

   • 150 funcionarios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Opinador, ¿que porcentaje del presupuesto municipal se gasta en personal y gastos financieros? Sí, ya se que me va a decir que vaya al Ayuntamiento y me informe. ¿Cuantos con carnet? el partido que sea me da igual.

    Después no queda para pagar a los proveedores. Me comentaban el otro día que el gasolinero de Alberic que llena los camiones de la empresa de recogida de basuras, estuvo reunido con responsables de la corporación para suplicar que le pagaran a sus cliente porque sino no cobraban ellos.

  9. les dades estan clars, si hi ha 150 funcionaris dels quals 52 han fet la vaga més 40 que no la poden fer hi ha un total de 58 que no han secundat la vaga, els que no han fet la vaga és un 38.66%.

   • xelo, m´agradaría saber quí ha segut el teu profesor de matemàtiques perquè,… o jo soc molt burro o tu eres de lletres!!!

   • I per quina raó consideres que tots eixos 40 treballadors que dius que no podien fer vaga l’haguerern feta i no sols el 30 % (12) com la resta?.

    • Lo que si es de cajón es que para sacar el % de la gente que secunda la huelga, no hay que contar a la gente que por ley, no la pueden realizar

     • Total de funcionarios = 150

      nº de funcionarios que podrían secundar la huelga = 110 (Total funcionarios(150) – nº de funcionarios que no pueden secundarla(40))

      Proporción de seguimiento huelga = 52/110 x 100 = 47,27 %

      nº funcionarios que no han secundado huelga = 110 – 52 = 58

      Proporción no seguimiento huelga = 58/110 x 100 = 52,73 %

      O lo que es lo mismo

      Proporción no seguimiento huelga = 100 – proporción seguimiento(47,27)

      ¿Se nota que que le KAKO esta aburrido ?
      jaa jaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Por cierto , ¿ saben el porqué los funcionarios no eran creyentes ? pues porque nunca pensaban que pudiera haber una vida mejor después de la muerte. jaa jaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      Hoy por hoy , más de uno reza para que no le toque » la china » ( o una reducción de jornada ).

  10. Per als responsables de Ribera Express: En qualsevol sistema de comentaris el més normal és que els últims comentaris estiguen DALT no baix….el contingut més actual sempre ha d’estar més visible. Així és com sol funcionar. 😉

   Respecte a la notícia, és una llàstima que no feren vaga TOTS els funcionaris, perquè a l’hora de la veritat nosaltres (ho dic com a funcionari que ha fet vaga també) podriem ajudar a canviar el panorama que tenim gràcies als polítics, els responsables de la desfeta que tenim. I això es pot fer des del nivell local.

   • Si, crec que tots tenim clar que fer vaga és la forma de sol·lucionar els problemes actuals!. De fet, es la línia seguida pels ciutadans de totes les nacions que estan patint la crisis: tots estan fent vaga general. Si que es una llàstima si…

    • Ino, si els funcionaris fan vaga sí que és nota…..si l’equip de govern fera vaga no és notaria….millor dit, sí que es notaria: tot aniria millor.

     La gent està més que farta de vore com demagogs com vosté mateix li pren el pel i no fan res pel bé comú (bé, la seua propia economia sí que la saben solucionar).

     La vaga serà lo més suau que pot passar d’ací en davant. Lamentablement.

  11. No entiendo como los sres. quehan hecho la huelga estan criticando a los que no la han secundado. es que no tienen el mismo derecho. Menudos democratas que estais hechos, porqué no os lo haceis ver.

  Dejar respuesta

  Please enter your comment!
  Please enter your name here