El PSPV de Carcaixent critica les inundacions constants al poble

38
315

La nit del divendres 27 de setembre ha tingut lloc la segona pluja de la temporada i al igual que va passar la nit del 30 d’agots les consequències per al poble de Carcaixent han sigut carrers coberts d’aigua, el parc convertit en una segona pisina municipal, llocs del poble que s’han quedat completament a oscures i el trànsit tallat en alguns trams de Carcaixent, degut a que la cantitat d’aigua impedia a les persones transitar i als vehicles circular amb normalitat.

En alguns llocs fins i tot els carrers s’han tingut que tallar amb els contenedors de basura. Açò ha tornat a provocar un caos a Carcaixent, especialment en la rotonda de la gasolinera del clàxon, l’encreuament de la vieta de Sant Antoni, la zona del Mercat Municipal, l’avinguda Jose Vidal Canet i els carrers pròxims a l’estació .

Son més que evidents per tant, els problemes de l’alcantarillat a Carcaixent, i és necessari que l’equip de govern prenga les mesures oportunes per a que esta situació no torne a ocorrer, donat que ara comença una època de plujes, intenses en alguns casos, i l’estat que prensenta el municipi després de cada pluja no pot convertir-se en una realitat normal ni repetitiva.

Els socialistes de Carcaixent critiquen que si la Sra. Botella te diners per a tirar correus o fer construccions sense sentit com l’edifici inacabat de la Universitat Catòlica, també deu tindre diners per a solucionar els problemes que realment afecten als ciutadans i les ciutadanes de Carcaixent.

Comunicat del PSPV-PSOE Carcaixent

38 Comentarios

 1. Sra. Gomis perquè copia i furta les propostes i les notes d´altres grups?
  No té vergonya ni la coneix!!!
  No es prepara cap comissió ni cap plenari, sols es puja al carro del que fan altres e intenta emportar-se la gloria.
  Té la sort que els ciutadans no veuen el que «no fa».
  Vergonya de partit i vergonya de representants que té el Psoe a Carcaixent.

  • No recordem que la Sra. Gomis, en el seu temps com a «Tinenta Alcalde», es preocupara massa per les inundacions ni recordem que es fera quan manava cap actuació al respecte. No obstant, les 125.000 pessetes d’aquella època si que les cobrava tots els mesos.
   En fi, la memòria de vegades és curta però els fets son incontestables i les imatges de la seua actuació al darrer plenari son suficients per desacreditar-la de per vida!.
   Respecte al tema en qüestió, com en tots els pobles, quan plou quantitats desaforades, lamentablement els resultats seran els mateixos.

   • Ahi Opinador! Arguments de pes del tipo «I tu mes!» i aci no mou un dit ningú.

    Si plou molt mos creuem de braços i au, no? Si tots els anys cauen «quantitats desaforades d’aigua», previsió de manteniment de claveguerams? instal·lació de bombes en les zones conflictives? No se, podeu parlar d’algo mes als plenaris a banda de dir-se de tot. A més, no fa ni un mes que tornarem a passar per açò, quines foren les mesures posteriors? Esperar que s’evaporara l’aigua?

    Açò passa any rere any tots els Setembre-Octubre…. tambe tots els estius hi ha incendis i els bombers no se queden en el parc jugant a cartes «Ay, es que son tots els anys!»… o almenys creen una brigada maritima perque vamos! Segur que farien mes que vostes als plenaris durant tot l’any

    PD: Lo de la brigada maritima era broma, que capaços sou, que altra cosa no, pero gastar diners en «genialitats»….sabeu un rato llarg

    • Mire Xals, els treballs de neteja i manteniment efectivament estan previstos i naturalment que es fan tots els anys en els mesos de juliol i agost. Els bombers no es queden jugant a cartes però incendis hi ha tots els anys: que burros son tots!,
     El que jo estic dient-li es que, amb previssió, manteniment i totes les bombes que vosté vullga, si plouen 120 l/m2 en un parell d’hores el clavegueram es colapsarà en Carcaixent, en Boston, i on vosté vullga.

     • No se en Boston com ha anat la cosa amb l’aigua però lo que hi ha alli son terratremols, i segurament faran els edificis sabent això, clar està que si hi ha un terratremol extremadament bestia, caurà tot, però si tots els anys hi ha terratremols «extremadament besties», ja s’encarregaran de fer les coses d’altra manera

      Tots els anys, per estes dades cau la gota freda, això es aixina de tota la vida, sabent això, perquè no s’adapten els claveguerams a la situació? O es que tots els anys tenim que queixar-se que s’inunden els baixos i els carrers? Si els claveguerams no traguen prou, s’obrin noves vies, si es precis, feu les boques del clavegueram de 3 metros!!! Que una cosa es que digues, es que han caigut 120l/m^2 i fins i tot Gandia s’ha inundat, i altra que amb les pluges habituals de tardor l’aigua vaja per damunt l’acera (o la de fa unes setmanes tambe era com la passada?)
      Tu posa totes les bombes «que jo vulga» ben posaetes i optimitza la canalització de l’aigua i si a l’any que ve la cosa segueix igual, te donaré la raó, però posales o feu per evitar o almenys minimitzar notablement el problema…que no es nou

    • Don’ç encara hi ha coses per fer, perque sino Carcaixent no s’inundaria, això segur. No es paseu la pilota uns als altres i arregleu-ho

    • CONXA DE TOTES LES FORMES DE FER POLITICA. PER QUE TRIES SEMPRE LA MES RIDICULA.
     PER DAL DE TERRA TAMBE FEREU COSES. QUE POCO MEMORIA TENS. EL BAR DEL PARQUE, EL KIOSQUET DE LA PLAÇA MAJOR, EL PARC DEL CENTENARI O ( PANTERA ROSA AMB EL SEU COLOMER PLE DE PIXARAES I XERINGUES TOT AIXO COSTA UN PASTOOOOOOOOOOOO I NO A APROFITAT MAI PER A RES. LLAVAT LA CARA CONXIN

 2. Inno. No crec que siga correcta eixa resposta. S’haurieu de fer més responsables amb el tema de les inundacions, per què no ho feu?

  És la vostra responsabilitat, no podeu agafar l’escusa de que plou molt, si plou molt i hi han inundacions serà perquè el clavegueram no traga be,no?

  Però també t’entenc, com vos queden 4 dies…com se sol dir «pa lo que me queda en el convento, me cago dentro»

  La història vos jutjarà.

 3. En este caso, y sin que sirva de precedente, puesto que pienso que los políticos normalmente se alejan demasiado de los problemas del pueblo, estoy de acuerdo. Ayer mi calle estaba completamente inundada. No digo que haya zonas del pueblo, como las cercanas al «barranc de Barxeta» que sean propensas a inundarse cuando llueve fuerte, pero la zona centro se está convirtiendo en un piscina que hace imposible que se pueda pasar por alli cuando llueve. Ustedes señores politicos creen que esto es normal? Por que no le dan una solución?

  • Está usted cabreado y lo entiendo perfectamente, porque usted ha sufrido daños en sus bienes y pide soluciones. Yo no quiero decirle a usted mentiras, ni prometerle lo que no se va a hacer: prefiero decirle la verdad y esa la he escuchado de los técnicos municipales: la cota con la cual nuestro alcantarillado desemboca en los cauces provoca que las partes más bajas no puedan desaguar y que la red se colapse con estos episodios de lluvias.
   Le pongo un ejemplo: el parque Navarro Darás tiene un sistema de bombas (eso que Xals pide) que funciona perfectamente y que evita que se llene de agua cuando llueve (hoy sábado, por la tarde, sólo tenía unos charcos después de los 120 l/m2 de ayer). Sin embargo, ese sistema de bombas no sirve de nada cuando el alcantarillado al que desagua (el que va por Germanies) va lleno.
   ¿La solución?. No es sencilla y nada tiene que ver con la canalización del Barranco de San Antonio, como argumenta el Bloc, que únicamente afecta a una pequeña zona del casco urbano.
   Estos días ha llovido cantidades similares en un montón de ciudades: en todas ha habido inundaciones y en muchas, mucho peores que aquí. No creo que políticos y técnicos sean unos ineptos en todas ellas ni que los alcantarillados estén mal diseñados.

   • Inocencio no faces de propostes per a temes concrets (barranc de Sant Antoni) un critica global.
    El tema Sant Antoni clar que es per a una zona determinada. Pero cal fer altres actuacions en altres zones com per exemple final carrer la missa: pregunta li al teu company Ahullana que va comprovar «in situ» el dissabte per la nit. I aixi aixi podrm anar repassant la resta del casc urba.

   • Señor o señora Opinador, el tema de la cota de desagüe siempre se ha escuchado en Carcaixent, pero yo pensaba que con la entrada en funcionamiento de la depuradora el tema estaba solucionado, me basaba en que, si la cota de Alzira dicen que está por debajo de la depuradora y ésta es capaz de depurar sus aguas, las de Carcaixent lógicamente también. Pero, por lo visto, extrañamente no es así porque Alzira ésta vez no se inundó, y llovió tanto o mas que en Carcaixent. ¿Por qué cree usted que toda el agua que baja de los barrancos se acumula en la zona del trinquet cuando ésta es una de las cotas mas bajas de la ciudad pero no esta mas baja que el barranco?, ¿No será que el alcantarillado de Carcaixent está lleno de tierra y piedras y no desagua como debiera?. O lo que sería mucho peor, ¿No será que quien administra la ciudad no tiene ni idea de la situación del alcantarillado porque siempre ha confiado en lo que dicen los técnicos municipales, que es lo mas cómodo, pero jamás se ha hecho un estudio del sistema por parte de técnicos competentes, especialistas en la materia?.

    • Por eso que Alzira está más baja, sus aguas se bombean a la depuradora. Evidentemente se acumula en esa zona porque el barranco va lleno y cuando eso ocurre, nuestros colectores ya no desaguan, inundándose por tanto las partes más bajas (entre ellas, la zona del Trinquet, como usted mismo indica).
     Si usted sugiere que los técnicos municipales no son competentes, no puedo darle la razón aunque, como en todos los sitios, «de todo hay en la viña del Señor». No, no es ese el caso del alcantarillado de Carcaixent.

     • Opinador, usted cree que en el siglo XXI, el problema del desagüe de Carcaixent no tiene solución, o mas bien es desidia por parte del Ayuntamiento?.
      Yo no he sugerido que los técnicos municipales no sean competentes, lea usted bien. Digo que no son especialistas en hidráulica.

 4. No tengo más que reconocer que esta vez el Psoe tiene razón.
  Ya es patético que cada vez que llueve tengamos este caos en Carcaixent y que necesitamos solución urgente.
  Y por esta vez me voy a poner de parte de Conxa Gomis ( no se me acostumbre ehhhhhhhh ) , porque poco importa lo que se hubiera hecho en otros tiempos cuando ahora esta cumpliendo con su obligación de denunciar públicamente una situación y de exigir al equipo de gobierno una solución.

  ¡¡¡ Punto para el Psoe !!!

 5. Açò qui ho ha escrit?Algun alumne de la catedràtica?
  Per a Nadal, un corrector ortogràfic, i alguna classe magistral d’expressió escrita.

 6. No se equivoquen, Carcaixent cada vez más inundable, todo a consecuencia de la Mini Depuradora, que no depura ni siquiera una ciudad como Carcaixent, como va a depurar a otras ciudades. Además, hay que añadir que la misma depuradora debe soportar los vertidos de las Urbanizaciones, pues nada, un desastre, que cada pueblo o ciudad haga sus propia depuradora esta es insuficiente y no traga, la prueba está en que nunca las aguas de lluvia han rebozado por los vertederos y alcantarillados del interior de las casas.

 7. Yo no se porque se miente tanto por aquí.
  Dice el Sr. Opinador que en julio y agosto se han realizado trabajos de limpieza de imbornales. MENTIRA MENTIRA
  El mantenimiento del alcantarillado lo tiene que hacer la empresa Aguas de Valencia, pero aun no he visto a nadie de esa empresa limpiando imbornales por el pueblo.
  La limpieza de las calles la realiza la empresa de PROCARSA, pero no se ha visto a nadie limpiando los imbornales del pueblo.
  Aqui nadie realiza los trabajos por los que el Ayuntamiento les paga a dichas empresas, pero nadie les pide responsabilidades, ni les resta dinero de sus contratas por los trabajos que no realiza.
  los únicos que se han visto limpiando algun imbornal es a los trabajadores de l Ayuntamiento, pese a que son trabajos que estan privatizados.
  Aunque en realidad solo se les ha visto un par de dias , despues de las lluvias de final de Agosto.
  Ponganse las pilas Srs. del gobierno municipal, y que las empresas que tienen que realizar dichos trabajos, cumplan con ello, y en su defecto, retirenles la contrata.

  • Los trabajos de limpieza se han realizado. Si le interesa comprobarlo no tiene más que pedir la relación de tareas que, con indicación de días, lugares y personal que los realizó, figuran en el área de Interior.
   Personalmente coincido con usted en que la empresa gestora del alcantarillado (Aguas de Valencia), aunque realiza trabajos para cubrir el expediente, podría y debería hacerlo mejor.

 8. Per cert, mira si sou poc malfaeners al Pspv, que esta nota de prensa es igual a la que teniu en la página web del psoe del passat agost. Que a la vegada la copiareu del bloc pero es veu que el flamant redactor del PSOE local continúa sense rebre les clases de primaría, o millor dit, les clases li les donaría la sra. Catedràtica del Boquera!!!

 9. em pareix correcte que algu d’aquest poble done el pas de denunciar el que fa aquest ajuntament. Si algun dia mos inundem doncs, nadarem i piscina gratuita per a tots, ja que la coberta que tenim es un poc cara.

 10. Senyor Inicencio,la senyora Gomis es la unica que li recorda que garcies al PSOE la seua familia i voste mateixa a pogut menjar i li recorda tot el que va fer el partit sosialista per voste.Al igual que li rocorda com es va vendre al PP!!! i voste (opinador) el unic que pot fer es difamarla i dir el que no es!!!!

  • Jo no puc respondre per altres persones, sols per Opinador!.
   Mire, m’encanta comprovar com vostés, per escrit i públicament, perden les formes i han de recórrer a l’insult i a clavar-se amb la família dels contraris.
   La falta d’arguments és un signe molt evident de la seua debilitat, de la seua impotència però, especialment, de la seua desesperació!.
   Com podran comprovar, els comentaris que vostés puguen fer en eixe to sobre mi, m’entren per una orella i m’eixen per l’altra!.
   Però m’encanta comprovar com vostés, en un mitjà públic i per escrit, reconeixen obertament com el PSOE participa en tràfic d’influències i tracte de favor, enxufant a algunes famílies en detriment d’altres!.

   • Opinador, tens tota la raò, a més a més es per tots sabut que la sra. Gomis, Belén, Carolina, Dsaca, Boqueta,… sols han anat per a intentar traure profit. A los hechos me remito.

   • OPINADOR eso también lo hace la alcaldesa y jamás le he visto criticarla por ese tipo de mala educación y delito.Por lo visto a usted sólo ve la paja ( perdón por la palabra ) en el ojo ajeno.

    • Esa es la opinión de usted. Yo no opino que ese sea el comportamiento de la Alcaldesa y por eso no aplico el mismo rasero. Por mi parte, cuando está mal está mal, sea quien sea el que lo haga.

     • Sr. OPINADOR copio y pego parte de su comentario
      «Mire, m’encanta comprovar com vostés, per escrit i públicament, perden les formes i han de recórrer a l’insult i a clavar-se amb la família dels contraris»
      ¿Y que es lo que hizo Lola Botella/ alcaldesa de Carcaixent al publicar en el Levante mercantil ese articulo de opinión donde insultaba , menospreciaba e injuriaba a Ana Calatayud ( Concejal x UxV ) ?
      Bueno si que había una diferencia y es que Lola insultaba a un miembro de su propia familia , no a la de otros.
      Por lo visto a usted eso le pareció bien y de ser así , me voy a abstener de realizar cualquier comentario hacia usted , porque seguro que no le iba a gustar nada.Pero no se preocupe que algún día se lo haré saber.

      Por supuesto su comentario concuerda muy bien con lo que siente la alcaldesa : » La falta d’arguments és un signe molt evident de la seua debilitat, de la seua impotència però, especialment, de la seua desesperació!.».De eso no tenemos que informarle a usted ¿ verdad ?
      jaaaaa jaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Pero no toda la culpa la tiene la alcaldesa , también es de Calatayud por ser tan lela , por no haberle metido ya una querella por injurias a Lola y que se le quiten las ganas de difamar en el futuro( tanto a un Concejal como a un familiar ).Últimamente me estoy enterando que desde algunos miembros conocidos del PP también están difamando y menospreciando a Ana personalmente , sólo basandose en el supuesto origen familiar humilde.¿ Pero que cojones se han creido estos del PP ? ¿ Tan mal lo están haciendo en su partido que tienen que recurrir a esos métodos barriobajeros para defender a su Lola ?¡¡¡ Coño , cuanta maruja hay dentro de ese partido !!!! .

      Aunque también puede que todo esto se trate de una pantomima y Calatayud tenga algún acuerdo con Botella al igual que la tiene con otros y nos estén tomando el pelo a los ciudadanos ( como otros).Si me llego a enterar de algo de eso , yo mismo » mataré » al KAKO y resucitaré al KOKO ( que tiene mucha más mala leche ).

 11. Yo me vais a permitir que aunque el árticulo no este mal, basta que lo presente la sra. Gomis como para desacreditarlo y más en este caso que parece se lo ha copiado del Bloc ó así me ha parecido entenderlo.
  Un nuevo pleno en el MIA y otra actuación vergonzosa de la sra. Gomis. Hasta cuando ?
  ¿Es que el Psoe no tiene otras personas con un mínimo de cualificación.?
  Sra. Gomis vayase a casa.

  • Kako, públicamente nunca me he pronunciado sobre ese asunto ni, de momento, tengo intención de hacerlo, así que absténgase usted de juzgar una opinión que no conoce.
   La Sra. Calatayud no ha puesto una querella por ese particular porque sabe muy bien que perdería el tiempo en los juzgados y que no ganaría el juicio.
   Personalmente repruebo totalmente que se ataque a las personas fuera de los argumentos y ámbito de la acción política.
   La política es una cosa y los asuntos personales, como la familia, otra y mucho más importante.

   • OPINADOR , volvemos a coincidir en algo y en algo importante.
    Creo que hay ciertos límites que no debieran cruzarse en política y que le hacen incapaz al político que los rebasa , y que también pueden suponerle un alto coste y desprestígio político , tanto a él como al resto de los políticos.

    Yo no se el porqué la Sra. Calatayud no a puesto todavía una querella por difamar públicamente a un Concejal, pero yo se la pondría a ver si hay suerte y evitar que se vuelva a repetir este tipo de situaciones tan vergonzantes.
    TOC TOC TOC

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here