La UD Alzira millora però no pot passar de l’empat davant La Nucia (0-0)

0
148
El brasiler William
Bon debut d’Ángel Ortega

En un encontre molt trabat la UD Alzira sols ha pogut empatar davant La Nucia (0-0) en el partit disputat esta vesprada al Suñer Picó.

Ningú ha quedat content amb l’arbitratge de Hristov Hristov, els blaugranes de la Ribera perquè li reclamaren un penal sobre Pierrick i els alacantins per considerar exagerada la targeta roja que el col.legiat li mostrava a Juan en el minut 73.

Les ocasions més clares dels locals vingueren després de quedar-se La Nucia amb 10 jugadors; només eixir al camp, Jon obligava al porter visitant, Tonet, a desviar a corner un xut molt creuat. I un minut després Pierrick en la boca de gol no aconseguia rematar de cap una treta de cantó.

La única ocasió dels de La Marina Baixa vingué en el 90 quan entre el travesser i Flor evitaren el que haver sigut una derrota injusta.

Bon debut de l’exgroguet Ángel que li ha donat consistència defensiva a l’equip. Més desapercebut ha passat el davanter brasiler William, que hui jugava per primera vegada davant el seu públic.

UD Alzira: Flor, Luis Verdú, Lluís Cebolla, Coke (Jon m.75), Pierrick, Mateos, William, David Verdú, Gisbert (Marcos Campos m.77), Pablo Agudo (Ferrán Pastor m.86) i Ángel.

Ponz : L’expulsió ha enfortit La Nucia

El tècnic local, Dani Ponz es mostrava "satisfet i content" a la fí de l’encontre perquè "l’equip porta una línia ascendent . Ha resaltat la "gran possesió de baló", així com "la solidessa defensiva" del seu conjunt i ha cridat l’atenció  en manifestar que "l’expulsió de Juan ha enfortit el visitant que s’ha tancat darrere". El retardament de línies considera que ha perjudicat de manera sensible la UD Alzira per la falta d’envergadura dels nostres davanters".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here