Diego Gómez nou portaveu municipal de Compromís per Alzira (Video ATV)

4
58
Diego Gómez i Carles Aranda

L’independent de Compromís per Alzira, Diego Gómez, sustituirà a Carles Aranda com a portaveu municipal d’esta coalició a partir de la sessió del pròxim mes d’octubre. Aranda s’acomiadará com a regidor i portaveu en el plenari que es farà el darrer dimecres d’este mes de setembre.

Gómez ha anaunciat hui, en conferència de premsa, les línies d’actuació que durà a terme a partir del nou exercici polític, línies que passen per potenciar les polítices social, per un major control de la despesa pública i per “una nova forma de fer política”.

Pel que fa a les polítiques socials, el futur portaveu de Compromís, ha anunciat la proposta de fer “una xarxa solidària” que “done cabuda a les institucions i associacions”. Segons ha afegit “és tracta d’un moviment que treballe amb la gent unificant esforços”.

Gómez i laa regidora Adelaida Pau han proposat al govern municipal la constitució “d’una comissió organitzativa en la que paprticipen empresaris, hostalers i partitis polítics per tal d’assegurar que les Jornades d’Exaltació del Tambor del pròxim mes de març siguen un èxit”.

POLSA SOBRE LA FOTOGRAFI PER A VEURE EL VIDEO ALZIRA TÉ VEU:


4 Comentarios

  1. Diego un independent, com a portaveu de Compromís. El Bloc partit majoritari, deixa el seu lideratge per a Diego Gomez,, aixo es Compromís. Aixo es el futur.

  2. Enhorabuena a Compromís, porque veo que es un partido que cumple con sus compromisos, y respeta los acuerdos que toma.
    Ojala todos los partidos fueran como ustedes. Seguro que el mundo iria mejor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here