EU-Alzira demana la reparació del safareig i que s’òbriga la Casa del Guarda de la Murta

0
256

Casa del Guarda de la Murta

Des d’EU-Alzira instem a l’Ajuntament a posar en valor i adequar diverses infraestructures del monestir de la Murta. Des de la nostra formació reclamem la reparació del safareig gran del monestir i també l’obertura de diverses dependències com la Casa del Guarda, que ha estat tancada en els últims mesos.

Des d’EU-Alzira instem a l’Ajuntament que faça les gestions pertinents per a la reparació de la bassa gran del monestir de la Murta, que ha sofert un badall i es troba buida. I que, almenys, mentre s’estan efectuant les gestions amb la Direcció General de Patrimoni, es procedisca a la neteja del fang i la brutícia que presenta.

A més a més, des d’EU demanem a l’equip de govern que s’òbriguen les instal·lacions de la Casa del Guarda i el seu entorn, que han estat tancades des de fa un temps. La nostra formació demanarà explicacions al regidor de Medi Ambient, el sr Montalvá, i també al de Patrimoni, el sr Correal, i els preguntarà si tot açò s’ha degut a la falta de pressupost i recursos humans, a conseqüència de les retallades pressupostàries.

La Murta i l’entorn del monestir és un dels espais més protegits del nostre terme, i un dels que més visites i interés turístic presenten a Alzira. Des d’EU sol·licitem a l’Ajuntament que done explicacions sobre aquestes deficiències i sobre quines iniciatives de conservació es duran a terme en els pròxims mesos, d’acord amb el Consell del Paratge i el de Medi Ambient.

Comunicat EU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here