Sueca celebrarà els bous al carrer en una plaça portàtil per seguretat i evitar molèsties

0
157
El bou "Ratón" l'any passat a Sueca

Del 10 al 16 de setembre en la plaça de bous portàtil.

La Regidoria de Festes seguint amb la tradició taurina unida estretament a les festes patronals i conscients del perill i les molèsties que ocasionen els ‘bous al carrer’ ha creat la I Setmana Taurina de Sueca en la plaça de bous. “Suposa un canvi positiu per als veïns perquè s’han incrementat els actes i, a la parell, les mesures de seguretat. Evitem, també, les constants molèsties que suposava per als residents del nucli urbà”, explica el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

A més, la Regidoria ha tingut en compte amb este canvi la defensa dels animals, i amb este emplaçament estaran “més protegits i comptaran amb majors condicions higièniques”. “Cal ser pragmàtics i encara que quasi sempre s’han celebrat en els carrers cèntrics de Sueca, hem donat un pas avant pel be de tots”, afig Vázquez. “Estarà més concentrat, serà més espectacular i podrà disfrutar-ho més gent independentment de la zona on visca”, comenta.

La programació que s’ha dissenyat oferix la possibilitat de disfrutar de les caps tant a la vesprada com a la nit. A les vesprades, de 19:30 hores a 21:30 hores se soltaran les típiques ‘vaquetes’ i l’entrada serà gratuïta. I a continuació, s’oferiran espectacles nocturns amb el preu popular de 5€. “Açò ha suposat un 40% d’estalvi respecte a l’any anterior en la contractació de les vaquetes, amb la diferència que enguany tenim més actes”, manifesta Vázquez.

La I Setmana Taurina també té un caràcter solidari i com a colofó, se  celebrarà una jornada benèfica la de la qual recol·lecta serà distribuïda equitativament entre les associacions locals Cáritas i ‘L’ Associació Local Contra el Càncer’. “El 100% de la recaptació d’eixe dia anirà destinada a ambdós agrupacions”, conclou el regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here