Un conte de Josep Franco repassa la biografia de Puchades, el futbolista de Sueca

0
234

Coberta del conte

Es pretén així acostar la vida de l’històric jugador del València als més menuts de casa

Sueca acollirà este dijous la presentació del llibre Tonico vol ser futbolista, obra de Josep Franco amb il·lustracions de Laura Granell, que ha publicat l’editorial riberenca Edicions 96.

El conte fa un repàs a la trajectòria vital de Puchades, des dels seus primers contactes amb la pilota, mentre anava a l’escola, fins al moment de la seua retirada, fent especial incidència evidentment a la seua època daurada com a futbolista del València CF i de la selecció espanyola durant la qual arribà a proclamar-se campió del món. Un llibre ple d’anècdotes i que s’ha guanyat la qualificació de producte oficial del València CF.

Amb Tonico vol ser futbolista Edicions 96 enceta una nova col·lecció, que durà per nom «La nostra gent», en la que aniran publicant-se les biografies d’alguns dels personatges més il·lustres del nostre poble, bé siga per la seua aportació intel·lectual, professional, artística o humana.

Es preveu que el proper volum vaja dedicat a Joan Fuster, casualment, com Pujades, originari també de Sueca.

La presentació de Tonico vol ser futbolista s’inclou dins dels diversos actes que s’han programat a Sueca per retre homenatge al futbolista. Tindrà lloc a les 20.00 hores a l’espai Moret de la Sala Municipal d’Exposicions “Els porxets”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here