Rafael Blasco diu que renunciarà al càrrec si l’imputen i proclama la seua inocència

1
148

Blasco este matí al seu escó en Les Corts

El portaveu del grup parlamentari del PP en les Corts Valencianes, Rafael Blasco, ha mostrat la seua disposició «total i absoluta a renunciar al càrrec en el cas que es produïsca una imputació» en la coneguda com a ‘causa de cooperació’, segons ha indicat en un comunicat emès pel grup parlamentari popular en les Corts.

Al mateix temps, ha assenyalat que, suposat que es produïsca esta imputació, «esta és sempre una garantia processal per al ciutadà en el seu legítim dret de defensa davant dels tribunals de justícia».

Blasco ha expressat «novament», com ha destacat que ja ha fet «sempre al llarg d’este procés», la «confiança total» en el funcionament de la justícia, en la «presumpció d’innocència» i al «dret a una defensa justa i sense judicis paral·lels», ha assenyalat en el comunicat.

El síndic del PP va posar dimarts el seu càrrec com a portaveu del grup popular en les Corts a disposició del president de la Generalitat, Alberto Fabra, «decisió que no ha estat acceptada en no haver una imputació formal».

EP

1 Comentario

  1. Va a renunciar al seu càrrec com a portaveu de PP però no va a renunciar al seu càrrec de Diputat i defensar-se com a ciutadà, sense els privilegis que li dona el càrrec, a que no.
    Si renunciara als seus privilegis jo em prodria creure que és inocent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here