Bar Jamonico’s de Cullera guanya la XIX edició del Trofeu Roquette 24 horas de Futbol Sala

0
172
Els finalistes del torneig

De l’1 al 2 de juny va tindre lloc en el poliesportiu municipal de Benifaió la XIX edició del Trofeu ROQUETTE de les 24 h. de Futbol Sala, organitzat pel Club Esportiu Mussa. Una edició la d’enguany on han participat 21 equips i en la que ha destacat per l’entrega d’un ampli palmito de trofeus en metàl¿lics així com les distincions per al millor jugador i millor porter per part de l’empresa patrocinadora.

«Una gran qualitat en el terreny de joc» va ser la nota predominant en este certamen futbolístic que cada any reunix a nombrosos clubs no sols locals sinó també provinents de municipis de la comarca, destaquen des de l’organització.

Després d’una final que va quedar en empat (3-3) entre el Bar Alonso de l’Alcúdia i el Bar Jamonico’s de Cullera ambdós equips van haver de jugar la pròrroga que va culminar sense gols en cap de les dos porteries. Finalment es va decidir el campió en la tanda de penals aconseguint ací el trofeu de campió de les 24 hores d’esta edició el Bar Jamonico’s de Cullera quedant així el seu adversari com a sub campió.

L’empresa patrocinadora va entregar així 1.050 euros al campió, 550 euros al subcampió i dos premis en metàl.lic de 130 euros cada un per als dos equips que van quedar en tercera posició.

Els trofeus de millor jugador i millor porter van ser per a José Carlos Iñigo (Bar Alonso l’Alcúdia) i Fede Pérez (Bar Jamonico’s Cullera) respectivament.

A nivell local van participar cinc equips de Benifaió: Fusteria Metàl.lica Félix Moreno, Paqueteria Mari Celi, Pub Desfici, Copisval-Gent i Vala & Compani.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here