L’Associació Casal Jaume I-Grup Arrels de Carcaixent organitza una visita al Celler del Roure

1
157

L’Associació “Casal Jaume I – Grup Arrels “ de Carcaixent ha organitzat per al dissabte dia 12 de maig una tast de vins al Celler del Roure, on els seus propietaris, en una visita per les instal·lacions, ens presentaran els clàssics “Maduresa” o “Les Alcusses” i també el “16 gallets” i el nou blanc “Cullerot”.

En acabar, totes les persones assistents podran dinar a La Bodega de Garamoixent on a la sobretaula tindrà lloc un debat sobre literatura eròtica al País Valencià, moderat per Conxa Rovira, finalista en 2011 del premi de Literatura eròtica La Vall d’Albaida, convocat per la Mancomunitat de municipis d’aquesta comarca.

El viatge d’anar i tornar des de Carcaixent serà en un microbús amb capacitat per a 25 persones. El preu de l’activitat són 40€ i inclou l’anada i tornada en el bús, el dinar i el llibre, de temàtica eròtica, “Maduresa” de David Oliver que comporta una participació en el bo d’ajut que l’autor ha destinat a Acció Cultural del País Valencià per ajudar a sufragar les multes per les emissions de TV3 al País Valencià.

A més, l’editorial Bromera obsequiarà a cada persona amb un exemplar del llibre “L’oracle Imminent” de Toni Ibañez i Emma Piqué, guanyador en 2006 del Premi de literatura eròtica de La Vall d’Albaida patrocinat per aquesta editorial.

Celler del Roure

http://www.verema.com/guia/bodegas/34548-celler-roure-moixent

La Bodega de Garamoixent

http://www.booking.com/hotel/es/casa-rural-la-bodega-moixent.ca.html

L’oracle inminent

http://www.bromera.com/detall-noticia/items/el-cibersexe-guanya-en-el-premi-de-literatura-erotica-la-vall-dalbaida.html

Maduresa

http://maduresa.blogspot.com

1 Comentario

  1. Fantàstic! Un poc de marxa, un toc d’imaginació i bona companyia. Gràcies per la iniciativa i sort!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here