Bloc Jove de Carcaixent recorda que els vídeos crítics de la campanya electoral de 2011, continuen vigents amb la política del govern (PP-PSD)

  25
  235

  Tot just fa un any, el Bloc Jove entrava amb força en la campanya electoral a Carcaixent. Davall el lema “Yes we Pac”, es llançaren a la xarxa una sèrie de vídeos, en clau d’humor, protagonitzats pels joves del col·lectiu, que denunciaven diversos aspectes de la gestió del PP en els darrers anys.

  A dia de hui, passat un any de la campanya electoral, l’esperit crític dels vídeos continua plenament vigent. L’alcaldessa de Carcaixent, Lola Botella, tot i perdre la majoria absoluta en les passades eleccions, continua fent la mateixa classe de política que el Bloc Jove denunciava en els vídeos de campanya.

  Per tant, no ve malament recordar els vídeos que els joves del Bloc feren per a la campanya electoral de 2011:

  Açò què és?

  Vídeo que denuncia de la política de contractació del PP a l’Ajuntament de Carcaixent.

  Festes 2012

  Vídeo que crítica la pobra programació en les Festes Majors de Carcaixent.

  Acadèmia pepera

  Vídeo que denuncia la forma d’actuar dels regidors del Partit Popular a Carcaixent.

  L’home més feliç de Carcaixent

  Vídeo que denuncia la precària situació del mercat laboral per als joves.

  Entrevista

  Vídeo que critica l’absència d’una veritable política de joventut a Carcaixent.

  La joventut carcaixentina està acostumada a comunicar-se a través de vídeos en clau humorística –no debades esta és una de les proves amb més transcendència del Ral·li Humorístic– i d’alguna manera s’havia de notar, ja que tots els integrants del Bloc Jove han estat vinculats a esta festa, bé siga com a participants o com a organitzadors.

  Comunicat Bloc Jove Carcaixent

  Bloc Jove Carcaixent

  25 Comentarios

   • Vols dir que fer uns vídeos graciosos (i amb tota la raó del món) és preocupant per al poble??
    Està clar que esta gent del Bloc Jove no arribaran mai a ser tan graciosos com el duo tragi-còmic «Lola i Juanito».
    Ara quan no hi haja diners per a pagar nòmines, quan la gent estiga ofegada pels impostos, etc, sí que ens entrarà a tots la risa. Bé, a tu segurament no, perquè pareixes «parte interesada».

   • Mire, jo crec que el Bloc es capaç de fer crítica d’una manera que pot ser igual d’efectiva però molt més elegant i, sobre tot, absolutament respectuosa amb les persones i, per descomptat, pense que este no és un bon exemple.

  1. Trobe que els vídeos són una plasmació del que en el seu moment pensàvem (i continuem pensant) alguns veïns de Carcaixent. En qualsevol cas, entenent que aquestos vídeos s’allunyen de l’estil habitual del Bloc, el respecte es guanya.

  2. El respecte que mostren estos videos respecte als dirigents locals és major que el que demostra l’equip de govern cap als ciutadans/nes de Carcaixent.
   Es una manera de dir: «Sabem que us esteu aprofitant del vostre càrrec, vosaltres i les persones del vostre voltant, us importa ben poc la resta, i anem a contar-ho d’una manera prou graciosa».

   • Aleshores està clar: en este cas, l’argument de «i tu més» si que és vàlid. Efectivament, hi ha que ser molt bo per a ser graciós sense faltar i no és el cas. Ja veu, pensem diferent: per a mi el respecte no es guanya sinò que és inherent a les relacions entre les persones.
    Fent servir el meu argument, jo respecte, sense compartir-la, la seua forma de fer crítica. Amb el seu argument hauria de menysprear-los, ja que, per a mi, vostés no s’han guanyat el meu respecte en este cas.

  3. Xe, que parles tu de respecte amb la de rollos que ens contes en este foro per a justificar lo que no es pot justificar… què vols que et diga, xato! Crec que no és res respetuós en els carcaixentins gstar-se lo que no tenim tirant l’edifici de correus, contratant vicesecretaris per a mangonejar -los o construint aularis fantasmes i deixar-los a mitges per a res… Això és el respecte per a tu??
   . Si que tens la pell fina que et molesten uns simples videos i no et cau la cara de vergonya quan enels plenaris alces la mà com fan a la Acadèmia pepera del video .

   • Tranquil Xixarra, no et poses nerviós!. Mira, si jo et conte algun rotllo, més fàcil ho tens tu per a raonar-me a la contra, ¿no?. I per no fer-te cap rotllo, te conteste amb la màxima brevetat: ningú pot gastar-se allò que no te, així que, en eixe sentit, tu tranquil.
    Mira, a mi no hem molesta cap d’eixos videos. Hem poden fer tanta gràcia com a tu però pense que son faltons amb persones molt concretes i això, a mi, no hem pareix be i, per tant, ho diré ací i on hem parega.
    Respecte als qui poden o no alçar la mà, també t’ho faré curtet: tots poden alçar la ma en un vídeo però en un Plenari, sols poden alçar la ma aquells que, per dret, son autoritat per voluntat dels seus veïns i això és un honor al qual molt pocs poden accedir.

    • Jo pense que en fons saps que és veritat el que et diguem, però clar tu tens que defensar-te d’alguna forma…..és el de sempre, demagògia, veritats a mitjes, que si el poble ens ha votat….
     Fes això que diu Xixarra: explica als votants del PP, EXACTAMENT, que és el que esteu fent. A vore que pensa la gent….

     La gent està farta Opinad-INO, farta…
     És difícil explicar allò inexplicable, hi ha que recorrer a la demagògia o directament a les mentides. Això és i serà sempre així….Desinformació, demagògia….

     • Si, si, si… sempre amb la mateixa: nosaltres la raó, vosaltres demagògia i tal i tal… Es el mateix que quan no guanyeu les eleccions: el poble està enganyat, cóm poden votar al PP, no estan informats…jo també pense que, en el fons, sabeu que es veritat el que vos diem però, clar, heu de defensar-se d’alguna forma…és el de sempre, demagògia, veritats a mitges, que si el poble no ens ha votat…torne a repetir una vegada més ¿per a quan un poc d’autocrítica i de reconéixer els propis errors? (penseu-ho: pot ser vos funcione!).

  4. No, si jo estic tranquil Ino, jo no m’he de tragar sapos en cada plenari .
   Ara , si no vols fer-ho tan «curtet » , ves i pregunta als que votaren al PP en el pooble per a que tu alces la mà en cada plenari si els semblen bé les burrades que esteu fent. Pregunta per 4 temes concrets: aulari, correus, el vice-secretari dels 70000 euros i el xollo de 3000 euros al mes que té Juanito . I a partir d’ahi parlem de la»autoritat» que comentes.
   Estas confonguent un vott en un xec en blanc i això no funciona aixina .

   • Sr. Xixarra , en casi todo estoy totalmete deacuerdo con usted menos en una sóla afirmación » i això no funciona aixina » , más bien tenía que haber afirmado
    » no deuría funcionar aixina «.
    Tratandose de la alcaldesa que tenemos , es lo que hay.Esta señora ni le hace caso al ciudadano , ni al funcionariado , ni a los del equipo de gobierno, ella es » Dña Lola » y eso es más que suficiente (se cree legitimada para hacer lo que le pasa por …….»

   • Per sort o per desgràcia per a tu, les eleccions son cada cuatre anys, així que sols tens que esperar uns 3 anys més. Això funciona com les lleis estableixen però no com tu vullgues. A mi tampoc m’agraden altres coses i treballe per canviar-les: sempre podries fer tu el mateix.

   • I que te pareix si preguntem sobre estes altres?: centre comercial, piscina coberta, institu, Decathlon, aparcament estació, centre de majors, centre de dia, escoleta del Clot, reforma eixida cap a La Barraca, camp de futbol de gespa artificial… no sé, vols que seguim?.

    • Ino, tu parles del pasat ( i si vos votà tanta gent igual és per la llista que comentess), pero jo te parle del presentt, d’ara, de lo que esteu fent esta legislatura . Pero si tu vols viure de renda allà tu. La llàstima és que ho paguem tots els del poble . Si t’eixiren de la butxaca els 3000 euros de Juanito ja parlaríem ja.

     • Vaja, veig que tens una memòria molt selectiva. Aleshores al final de la legislatura podrem tornar a discutir de qué és present, passat i futur, no?.

  5. Yo que no tenga nada que ver con el gobierno local ni con la oposición, desde mi puesto neutral, me parece una falta de respeto total la difusión de estos videos. Por este camino mal lo vais a tener para llegar algun dia a tener mayoría en Carcaixent. De todas formas rectificar es de sabios y quien sabe si en vuestra ejecutiva hay algún sabio.
   Sin ánimo de querer ofender a nadie un saludo para todos.

   • Cuanta razón tienes Willy. Cuanta vulgaridad, y que poca educación. ¿Donde se ha visto que se pueda denigrar así a gente que hace tanto bien por nuestro pueblo? Estos gente se creen que con cuatro risotadas van a llegar a la gente. Quieren emular a Torrente y la verdad que lo estan consiguiendo estos groseros. Mal ejemplo el que dan que se contagia. Ahi tienes a los del Pes de la fulla que en la cabalgata del ninot se sumaron a la burla fácil y burda con lo de la universidad catolica. Menudo espectáculo que dieron, una ofensa. Pero tu espera que esto les va a pasar factura.

    • Vulgaridad y poca educación….argumentos contundentes e irrefutables los que utulizas….jejeje. «El pueblo se ha vuelto loco!»….»parece que piensa por si mismo y no se deja tomar el pelo» ¿no?

     El espectáculo lo están dando tus amigos de la gaviota, que nos están picando los bolsillos desde hace un montón de años.

     Cuando uno se mete en política para llenarse los bolsillos, dormirse en la comisiones informativas, no enterarse de nada y dar un espectáculo lamentable como Juanito, se expone a eso que has dicho tú, a ser el «Torrente» de Carcaixent.
     Y la alcaldesa y el equipo de gobierno que se aprovechan de su voto para seguir con su despropósito, pues que quieres que te diga….

     • Todo eso que dices son patrañas y excusas para no reconocer que en el fondo ——- mejor me callo porque igual con la rabia si digo lo que pienso seguro que acabo en el juzgado, que es lo que estais probocando
      Seguid con los videos que con eso si que os lucis. Mira que sois cortitos.

      • Para su información yo no estoy afiliado a ningún partido político. A ninguno. Simplemente soy un ciudadano de Carcaixent indignado con lo que está viendo….
       No puedo entender como puede la gente tergiversar, ser sectaria, engañar y endeudar al pueblo por mantenerse en el poder y sacar beneficio propio.
       El poder corrompe, por lo que se ve, y Lola «la bona xica» ha perdido el rumbo y la noción de la realidad, por lo visto. La suerte que tienen algunos es que los dirigentes políticos parece que tener carta blanca para actucar y nada de responsabilidad penal.
       Siempre han habido clases y clases, o mejor dicho, castas y gente de a pie, y aquí tenemos nuestra propia casta.
       El dinero de los demás es muy sufrido….¿No está de acuerdo conmigo?

       P.D.: Por cierto, muy apropiado su nick.

  6. Me he visto todos esos vídeos y no me da la sensación de falta de respeto a nadie.¿No suele ser habitual , entre los humoristas , la imitación y parodia ?
   ¿ No se representan este tipo de comentarios , o peores , en la fallas? ¿ y en la cabalgata del ninot ?
   ¿Que pasa , que porque son vídeos de campaña política , no debe de utilizarse la parodia ?
   Lo que si es una falta de respeto es lo que hacen los del equipo de gobierno con la mayoría de ciudadanos de Carcaixent.
   Miren conozco a buenas personas que no se enteran demasiado de la política municipal que se lleva a cabo en Carcaixent , pero hay que ver lo cabreados e indignados que están con el pacto PP-Juanito ( tanto es así que me sale del alma el ejercer de abogado del diablo e intentar justificar , en la medida de lo posible , la postura de Juanito y de Lola – negocio para ambos , pero pérdidas para el ciudadano , incluso para el PP )
   ¿Son estas personas a las que debemos respetar?
   ¿Que pretende la alcaldesa , mantener el poder por encima incluso del partido ? ¿ que es lo que no será capaz de hacer ?
   Una pregunta de 10 ¿ porque la alcaldesa es capaz de hacer todas estas burradas con el objetivo de no salir del Ayuntamiento ?

   • Bueno, según mi forma de ver las cosas, hay que respetar a todas las personas, incluso a las que , según usted, sean poco respetuosas porque, de lo contrario, se pone a su mismo nivel.
    Mire, las fallas o los humoristas, pueden hacerlo igual de mal, yo no hago distinciones. Respeto sus argumentos pero, en este caso, no los comparto; no sólo porque hay referencias con mala leche que van dirigidas a personas muy concretas sino, además, porque considero que no son ciertas.

  Dejar respuesta

  Please enter your comment!
  Please enter your name here