L’Alzira perd en Crevillent (3-1) el partit i la plaça en la lligueta d’ascens

0
180

La tercera derrota consecutiva de la UD Alzira, esta vesprada també ha perdut a Crevillent (3-1), ha tingut greus conseqüències en quedar relegat a la cinquena plaça i per tant fora dels llocs que donen el billet per a disputar la lligueta d’ascens.

L’equip de Frank Castelló perdia al descans per 2 gols a 0 i a la mitja hora de joc el seu defensa Abraham en ser expulsat. Rafa Gimeno ha sigut l’autor del gol de l’honor quan els alacantins havuien ja aconseguit el tercer. Per  recupear la plaça perduda els blaugranes estan obligats a guanyar els dos encontres que resten; el primer al Suñer Picó davant el Villarreal C i segon a Requena davant un equip descendit.

El tècnic veu com a positiu el que l’Alzira "depén de sí mateix" per a poder jugar la fase d’ascens a la Segona B, així com que l’Acero i el Muro s’enfrontaran en la última jornada del campionat.

En la classifcació l’Acero es tercer amb 77 punts, després de guanyar en Novelda (0-2) i el Muro, quart amb 75, gràcies a la victória aconseguida davant el Ribarroja (2-0). L’Alzira és cinqué amb 75 punts.

JORNADA 41:

Alzira – Villarreal C

Acero – Jove Espanyol

Mislata- Muro

JORNADA 42:

Requena – Alzira

Muro – Acero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here